Mervet10 Ben 33+2 oldum özel ve üni takipliym bende sen gördüğüm kadarıyla çok endişe ve stres yapıyorsun merak etme hiçbişey olmaz Allah’ın izniyle dua et akışına bırak ben devamlı yatan bi insanda değilim cok ayakta kalmamaya dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum düşünmemeye çalış benim de tüp bebek ile oldu bak zman gecti bile anlayamadm inşallah doğurdgda yazarm buraya da araştırıp kendini yıpratıp durma nasipte ne varsa o olacak
N-23 Mervet10 doğru işte bide beynime anlatabilsem bunu, bide özel deki doktorumda yapmıyor böyle durumda o yüzden de çok strese girdim,unutmak istiyorum olmuyor , sizede desteğiniz içinde çok teşekkür ederim 🙏🙏
N-23 Mervet10 orası donanımlıya demek yapıyoki orayı diyo, ay ayyy zaten burdaki herkes benim ne kadar strese girdiğimi anladı artık inşallah bir gün bende kızlar geçti bitti diye yazarım 🤣🤣🤣
Vefayusra EsraDabakzkal ben bunu doktoruma sordum bendede plesenta previa totalis var haftam gereğiyle 30. Haftadayım ultrasonla bakıldığında bebeğin başından dolayı görünmediği için alttan bakmak gerektiğini söyledi alttan elle muayene edilmesi ve bilmeden hunharca bakılması yasak perinatolog gayet temkinli bir şekilde alttan muayene etti 1 hafta oldu hiç sıkıntı yaşamadım