Selam herkese. Doğurdum ve geldim 🤗
Daha önce previa ile ilgili büyün postları okuyup okuyup stres yapıyordum kendime. Bunları size stres yapmayın diye yazıyorum 🤗

1. Hf dan beri previa totalistim bir türlü yukarı çıkmadı. 33 ten sonra her hafta kanamalar yaşadım 15 gün hastanede yattım ciğer geliştiriciler yapıldı. 1 hafta evde yattım ve 36. +2 de evde tekrar kanamam oldu ve süreci artık biliyordum kanlar hazırlandı derken gece acil sezeryana alındım. Çok şükür kan ihtiyacı olmadı ameliyatta güzel geçti. Bebişte iyi 2200 doğdu ama yanımda şükür. Tabi sezeryan sonrası kısmı zor ağrılı biraz. Bol dua edin, stres yapmayın akışına bırakın Rabbim her şeyi yol aldırıyor
    Soracağınız varsa sorabilirsiniz. ❤️

EsraDabakzkal bende aynı tanıyla doğum yaptım saglıkla buyutun🩵🌸 bnde kanama vs olmadı cok korkuyordum olur dıye kanama demek doğum demek demişti doktorum 39 da sezaryan oldum🫶🏻

Fatmanray iyi düşünün iyi olsun burda çok olumsuz yorumlar var bende her okuduğumda rahmimin alınacağını düşünüyordum stresten tansiyonum bile çıktı son haftalarda, olumsuzu çağırmayın kendinize güzel düşünün güzel olsun. 🙏 hatta sezeryana girerken rahim alınması durumu olur diye onam verdik eşimle bunlar bi risk sadece herkese olacak diye bişey yok 🙏

Goktug61 çok dikkat edin kendinize sürekli yatın dinlenin ☺️ Ama şu var ben evde yatarken bir anda kızımın karnımda sert bir dönme hareketi sonrası kanamam başladı. Yani ne yaşanacaksa o oluyor ama siz tedbiri
        Elden bırakmayın 🙏

EsraDabakzkal aynen doktorum da öyle söyledi senlik bişey yok ansızın olabilir dedi yinede tabi istirahat etmek lazım dikkat etmeye çalışıyorum Allahım hayırlısını nasip etsin 🙏

Mervet10 evet adet kanaması gibiydi. Hastanede istirahatle serumla nst ile birer hafta yattım öyle durdu. Ama son kanamam öyle olmadı daha fazlaydı doğuma hazır gittim hastaneye