Almilosum Seyhan494 ben 64 65 civari idim doguma giderken 95 tim. Ama ben çok yedim sıkıldıkça yemek yedim oyle söyleyim. Bendede çok ödem vardi ayaklarim feln aşırı şişti ben 32. Haftama kadar çalıştığım halde bu kiloyu aldim. Dogumdan sonra hemen korse takın 4 günlükken felan. Ayağınız icin mutlaka varis corabi giyin yoksa cok pisman olursunuz ben bu yuzden hemen verdim. 2 gundurde spora basladim
Seyhan494 Almilosum hastanede dogumda da varis corabı giydireceklermiş aynı ben gibi bende sıkıldıkça ne bulursam yiyorum açıkçası canım ne isterse 🥺 aynı hamile kalmışız ve aynı dogurucaz sanırım korse ve varis corabımı giyeyim o zaman
Almilosum Seyhan494 kesinlikle yoksa vucudunuz toplanmaz sıcağı sıcağına yaparsaniz başarılı olursunuz aksi halde göbek kalir benim az sarkik kaldi Allah yardım etsin size sağ sağlim alın yavrunuzu
Nhlhmz11 tgcearici tam ne kadar gitti bilmiyorum ama ben 27 kilo kadar aldım , şuan kızım 5 aylık eski kiyafetlerimi giymeye başladım beş kilo kadar fazlam kaldı , o da gider zamanla , 😇
Gunes17 tgcearici ilk gebeligimde 81 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 71 kiloydum normal doğum…ikinci gebeligimde 85 hamile kaldım 92 doğuma gittim bugün 33 günüm 82 kiloyum