minimix Elifcanblt bi kısa bi uzun hamile taytı aldım 4-5 tane oversize tişört aldım sadece. kendi yazlık elbiselerimi ve tulumlarımı kullanıyorum pantolona veda ettim hiçbir olmuyor 😃
Beggg Elifcanblt ilk dört beş ay bütün kıyafetlerim jeanlarım oluyordu şimdi hava sıcak olduğu için insan rahat şeyler giymek istiyor iki üç elbise aldım onun dışında bir şey almadım zaten her yaz kullandığım bol paça pantolonlarım vardı onları giyiyorum bir de. yani sanırım hiç masraf yapmadım. Zaten 2 ay sonra da doğurcam o yüzden pek gerek görmüyorum sırf hamileliğe özel bir şeyler almayı sonrasında kullanılmayacaksa gerek yok bence
Minnak-9 İyiki hep elbise almışım diyorum bütün elbislerim oluyor sadece hamile tayti almistim o kadar elbislerimi giyiyorum kısa uzun bol bol göğüs altindan açılan 😁 hem ilerdede girersiniz bence hep elbise tercih edin yeni mecbur alacaksanız
Elifcanblt Minnak-9 elbiseler bana olmuyor malesef boyum uzun istediğim gibi elbiseyi çok zor buluyorum o yüzden hiç tercihlerim arasına girmedi 😂😔
Rmysarft Elifcanblt valla sadece 2 tane hamile taytı aldım en çok 1 tanesini giydim 2 tane de bi siyah eşofman tarzı pantolon bi de açık renk yazlık pantolon aldım bi kaç bol oversize tshirt bi kaç elbise ay yazınca baya almışım gibi geldi şimdi 😂😂 az ama yani doğumdan sonra da hepsini terzide küçülttürüp giyicem
Elifcanblt Rmysarft sizde almışsınız biseyler kimi hicbisy almıyor ben şok oluyorum iç çamaşırlarim olmuyor ki en başta o bile mecbur alınıyor yani 😂
Rmysarft Elifcanblt ya benim karnım aşırk derecede sivri şekilde büyüdü ister istemez almal zorunda kaldım çünkü kendi kıyafetlerimin bellerinin hiç biri olmadı sıkıncı da rahatsız oldum iç çamaşırı da 6 lı set aldım kendi çamaşırlarımdan da beli bol olanlarla idare ettim almayanların karnı fazla büyümemiş sanırım 😂
Elifcanblt Rmysarft ay bende aynısını düşünüyorum karın çok büyüyünce eskilerle nasıl idare edilsin 😂 insan mecbur alıyor ama akıllandım artık herseyi büyük büyük alıyorum doğumdan sonra da giyerim napam😂
ladyax Elifcanblt hiç hamile kıyafeti almadım elbiseler ve bol pantolonlar aldım zaten bi tek karnım büyüdüğü için çok büyük almama da gerek kalmadı kendi bedenimden bir büyük aldım 7.aydayım doğumdan sonra da giyebileceğim şeyler hepsi