Beyzamm07 Merhaba 36+4 deyiz ama geceleri durmak bilmeyen bir kaşıntı başladı sabah kadar kaşınıyorum göbek ve bacak bölgem gün içinde sorun yok normal ama akşam olunca kaşıntı başlıyor bende korkmaya başladım bunu yaşayan var mı aranızda
Guler9 Beyzamm07 brn aylardır yaşıyorum canım yatmadan duş al iyi geliyor bazen çıplak bile yatiyorum çünkü delirecek derece kaşınıyorum
Nanemola Ast alt değerlerine baktırmalısın , doktoruna muhakkak söyle gebelik kolestazı diye bir şey var , erteleme baktır derim 🙏
Lockalarim Ben üç aylık hamileydim doğuma kadar kaşındım yara olmuştu büyün vücudum her türlü test falan tapıldı hiç bişi çıkmadı doğum yaptığım anca bitti vücutta kan artışı olduğu için özelliklerde doğuma yakın bebek büyüdükçe vücuttan da pis kan atılışı olmadığı için kaşıntı yaparmış sürekli soğuk suya giriyordum rahatlamak için sıcak iyi gelmiyor
Beyzamm07 Lockalarim teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı başkaları da bebeğe zararlı bir hastalık olabildiğini felan yazmışlar korkmuştum Perşembe günü randevumuz var tekrar doktora sorucam ama
Lockalarim Doktoruna söyle yine de ben cikdiye falan çok gezdim birde kan ilaçları çok kaşndırıypr şimdi ikinci hamileliğim doktorlar ilk hamilelikte yaşadıklarımı ve kanu sulandıracak tarzdaki ilaçların yasak olduğunu söyledim şimdi sıfır ilaçsız hamilelik geçiriyorum birde baharat domates falan yemeği azaltırsan faydası olabilir