Kızlar ne zaman gelecek derken bugün geldi kizimm, ikinci doğum kolay derlerdi gerçektende oyleymiş , sabah ezanindan sonra kasılmalarım olmaya başladı ufak ufak da ağrı geliyordu sabaha kadar bekledim bı duş aldım ama agrim devam ediyordu eşimi kaldırdım bunlar yalancı sancı değil gidelim dedim hast geldiğimiz de 3cm acilmam vardı yatış verdiler, sonra bol bol yürüdüm çömelme hareketleri yaptım acilmam olsun diye birde en önemlisi Meryem Ana otu kizlar ben çok faydasını gördüm 3 saat sonra baktılar 6cm olmuş suni baslaticaz dediler olur dedim suni vermeye kalmadan doğum başladı dediler açıklık tam olmuştu şok oldum 2. İkinmadan sonra kızımı kucagima verdiler , bu benim 2. Doğumum ilkinde çok tecrübesizdim ve ağrım geldiğin de okunmak yerine bagirmistim kesi ve dikişin olmuştu ama bunda ne kesi ne dikis nede suni sancı aldım kendi sancılarımla doğurdum, tavsiyem şu ki evet ağrılar oluyor ama bağırmak yerine derin nefes alın gücünüzü kaybetmeyin ve bebek kanala girdiği zaman da sanciniz geldiği zaman ikinin Rabbim herkesin kucağına sağ saglim almayı nasip etsin 😊