2melek_anne Arkadaşlar ben yeniyim burda şuan 13+4 günlüğüm hareket ne zman hissederim siz ne zaman hissettiniz? Oğlumda 17 de filan hissettim az bişe bunda şuan bişey yok kızım olcak bu arada Allah’ın izniyle 🫶🥹🙏🩷
hunilimom 2melek_anne 13-14 de ilk bir kıpırtı hissettim gibi emin degildim ama 15 de ilk hissettim 19 dan sonra daha net ve sürekli hissettim
ocak2021 2melek_anne bende oğlumda 17 gibi hissettim şimdi de kızçe bekliyoruz 19 haftalık oldu hala tam hissedemiyorum bir sertlik oluşuyor o kadar 🥲
Raziyenurx 2melek_anne benim ilkide kızdı bu da kız onu 20 de hissettim bunu 18 yeni hissetmeye başladım ama çok hafif daha
2melek_anne ocak2021 yaaa kucağınıza almak nasıp olsun inşallah bakalım ya sağlıklı dogsunlar da ama işte iyi olduğundan emin oluyoruz hareket hissedince ☺️🙏🩷
Anneoluyorumbb İlkinde Kızımda 20 21 de anca hissetmiştim 2.gebeliğim oğlum olcak 16 dan beri vuruyor resmen 😍
2melek_anne Anneoluyorumbb yaa maşallah bakalım benim kız ne zaman baslicak bekliyorum sabırsızlıkla 🥹🙏🩷
2melek_anne Raziyenurx Allahim sağ saglim kucağımıza almakta nasıp etsin beklicem görcem hayırlısı ile ☺️🙏🩷
Crnryyn01 2melek_anne ilk çocuğumda da 2. De de çok erken hissettim ilkinde çok zayıftım. 2. De de tecrübe oldu sanırım 11 haftalıkken hissetmeye başlamıştm