peri5860 Aslikadioglu Gaviscon şurup kesinlikle tavsiye ederim. Sonra sade soda ve salatalık. Bana en iyi gelen üçlü bazen önce salatalık geçirmez ise sade soda o da geçirmez ise gaviscon şurup alıyorum
cokkasmabeabi Aslikadioglu yatmadan önce gaviscon içiyorum. Öyle bir yanma ki salatalık yedikten sonra bile yanıyor 🥴
Betsari Ben 13. Haftadayım mide ağrısı ve iştahsızlık yaşıyorum normal mı? Doktorum normal dedi ama çevrem kusma ve bulantı olmadığı için mide ağrısından tuhaf karşılıyor
_heyecan07 Ben mide yanmasından dolayı ağlıyordum ama çözümü buldum ılık süt ,salatalık ve leblebi bunlar çok çok rahatlatıyor
Seyhan494 ElBam normalde surubu günde 2 kez demişti doktor ama ben yatmadan içtim hep gündüz de eger yanma hissedersem öyle içtim ama suruptansa renni daha güzel geçiriyordu bazen surup geçirmiyordu ardından renni kullanıyordum geçiyordu
Seyhan494 ElBam evet canım sakız gibid e değil emmeli bir hap türü ama doktorunuza ya da eczaneye sorun hamilelik olduğunu ona göre verir
ElBam Seyhan494 yarın kontrolüm var sorucam canım versin bian önce ne yesem napsam yanıyor çok kötü 🥹 teşekkür ederim 🫶🏻