ZeynepEdaa Kizlar hayirli akşamlar ❤ hastane odasinin kapisini kendisi susleyecek olan var mi kaç metre tul almam gerekiyor bilemedim yardimci olabilecek olan var mi acaba ?
Zeliha66 ZeynepEdaa giriş kapısını bi iple ölcüp bi kac metrede fazladan alsan daha mantıkli canım. Bende almadım daha ama alıcam zaman öyle yapıcam
aslhnyz ZeynepEdaa bana 5 metre dedi satıcı kapı 2 mt önden arkadan dolanınca 4 metre dedi 1 metre de fiyonk yapmak için dedi
ZeynepEdaa Ceyfer Zeliha66 dilanysl aslhnyz SerpilIsaErden https://www.instagram.com/p/BmNbxt3Hu2i/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=g66jq8ig1gwk kapi süslemesi olarak bunu düşünüyorum ortalama ne kadar gider peki 10 metreden fazla mi tutar ona gore alayim yarin
dilanysl ZeynepEdaa evet tam istedigim gibi benim kapi susum biraz geniş o yuzden aldigm tulu ordadan ikiye kesip kullancam
Zeliha66 ZeynepEdaa ayy çok güzel duruyor. Alip ortadan ikiyede kesebilirsin tülü genisligi önemli canım. Dedigim gibi ölçmende fayda var
SerpilIsaErden ZeynepEdaa canım bana kapı süsü aldığım kişide 4 metre yeter bende ayrı ayrı 4 metre aldım yani toplam 8 metre verdi bana 🧿