nurcakar03 Kız napıyorsunuz durumlar nasıl cinsiyetler ne tekmeler çokmu göbüşler büyümüşmü kaç kilo alınmış sohbet edin kızz😄
Deletedmom_053 nurcakar03 bende aralıkta doğum yapıcam ilk gebeliğim aşırı heycanlıyım cinsiyetimiz kız👧❤️☺️
Bircan67 nurcakar03 selam bende 20+2deyim aralık annişiyim cinsiyetimiz kız prensesle bool bool dinlenmece yapıyoruz sıvı azlıgı haricinde iyiyiz şükür siz neler yapıyosunuz 😊
Semasyy nurcakar03 20+1 olduk çok şükür iyiyiz hareketlerini hissediyorum kızımın 🥹 ayın 25 ine detaylımız var heyecanla duayla bekliyoruz bakalım
prenSandprenseSMomy nurcakar03 21+1 iyiyiz kızımla şükür kilo almadm daha 🙃 kendimizi de iyi hissediyoruz şükür
deryaaca @nurcakar03 Oğlumuzu kucağımıza almak bizde Aralık ayını bekliyoruz. Tekmeleri gün içinde hissediliyor. Ayakta dolaşırken Çokca rahim ağrısı yaşıyorum. Sizde de oluyor mu? Doktorum normal dedi ama bana fazla ve erken geliyor.
feyzcvs deryaaca iki üç gündür kasıklarım ağrıyo benim de sanki regl olacakmışım gibi. Korkuyorum ama normal bir şey heralde
nurcakar03 deryaaca canım rahim ağrısı yaşamıyorum ben yok bizdede oğlan tekmeler var çok evet haraketli baya
nurcakar03 Semasyy inşAllah güzel haberler alın aşkım bende çok heyecanlıydım ama çok şükür güzel haberlerini aldım oğlumun
feyzcvs nurcakar03 23+3teyiz cinsiyetimiz kız tekmeler daha net hissediliyo ben bi 7 kilo aldım galiba şimdiye kadar 😅
gurbetcianne97 nurcakar03 aralığın ilk haftası doğurcam Allah nasip ederse 🥰🥰 21+6 olduk oğluşumla. Tekmeler kafasına göre bi coşup hiç durmuyor bi durgun olup beni dellendiriyor🙄 genelde geceleri çok aktif🥴
deryaaca @feyzcvs kasık ağrılarım benimde oldu ve olmaya devam ediyor arada. Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandm geçti gibi ağrılarım. Muhtemelen bebek büyüdüğü ve baskı yaptığı için de oluyor diye düşünüyorum.
feyzcvs deryaaca aa idrar yolu enfeksiyonu ben de sık yaşıyorum iki kere onun için ilaç kullandım hamileyken şimdiye kadar. Yine olmuştur belki :( bide benim böbreğimde taş var o da idrar yollarımı etkiliyo galiba
alitalia nurcakar03 tam 21 haftalık olduk kuzumla 🌸 prensesimiz geliyor inşallah benim ikinci gebeliğim bir de oğlum var 4 yaşında 🩷 şimdilik iyi gidiyor ya hareketlendi baya gün içinde sürekli oturur ya da uzanırken hissediyorum ☺️ ilk gebelik gibi heyecanlıyım alışveriş yapıyorum sürekli
Cgllay feyzcvs idrar yolu enfeksiyonu bende de cıktı, tek icimlik bir toz verdi. Hala ıcemedim icicem insallah.
feyzcvs gokcetugumm ben de 23teyim hala prilam içiyorum. Tek doza düşürdüm ama bırakamıyorum yine de içmezsem kusacakmışım gibi
Yagmursahdam nurcakar03 24+4 Çok şükür güzel gidiyor. Kızımız olacak inşallah😍 tekmelerimi z çok fazla özellikle geceleri… 🥲 53le hamile kaldım suan 58-59 kiloyum sabırsızlıkla bekliyorum
yesilkahve feyzcvs maalesef bazen tüm hamilelik ilaçla geçebiliyor umarım siz öyle olmazsınız. Ben ilk hamileliğimde doğuma kadar prilamla devam ettim, şimdi de aynı günde dört tane içiyorum. Birini unutsam başa dönüyorum 🤦🏻♀️
Cgllay feyzcvs erken yattıgım bi aksam ıcıcem 1 haftadır beklıyorum icince wc cıkmamak gerekıyomus sabaha kadar ondan beklıyom