Gonuel49 Selam hanımlar ben bunu 4-5 haftadır farkediyorum hatta ilk olduğunda inanmamıştım. Her zaman değil ama bazen bebeğim çok hareketli olduğunda karnımdan çıt çıt sesler geliyor eklem sesi gibi 😂 millet bana güler diye kimseye demiyordum ama artık tutamayacağım içimde 😂 benim gibi yaşayan ama kimseye söyleyemeyen var mı 🤣
ahsengl Gonuel49 Ay benden de geliyor arada ilk başta bacağımdan veya başka bir yerden sandım ama bildiğin karnımdan geliyor çok şaşırıp endişelenmiştim ama internette araştırdığıma göre yaşayanlar oluyormuş tıbbı bir açıklaması yokmuş ama ya eklemlerden yada başka birşeydendi hatırlamıyorum 😅 okuyunca içim rahatlamıştı
Seyhan494 Gonuel49 aaa bende de oluyor hatta ben dogumu bekledigim için her seferinde keseyi mi yırtmaya çalışıyor diye düşünüyorum ama eklemlerinde mi geliyormuş demek
Littfnngrvobaby Gonuel49 bebeğiniz kaç kilo şuan peki canım kiloylada alakalıdır belki gülüm yeri daraldiysa
GizeemArslaann Ben hiç yaşamadım ama Kağan Kocatepe diye çok ünlü bir kadın doğumcu var, onun videosunda denk geldim. Evet oluyormuş çıt sesi, eklemlerden geliyormuş 😂
Gonuel49 ahsengl yemin ediyorum bende kaç gün boyunca inanamadım benden geliyor sanıyordum falan ama artık emin oldum bebekten geldiğine 😂 millet bana güler diye kimseye de diyemedim bugüne kadar ahahhahahah saol canım içim rahatladı 💖
Gonuel49 Seyhan494 Dr. Kaan kocatepe’nin videosu varmış canım bununla ilgili. Link açılır mı bilmiyorum Bi dene
Nanemola Evet benden de geliyor😁 hatta yarım saat evvel oynayışını çekerken video da da çıktı o ses🙈😀
Littfnngrvobaby Gonuel49 maşallah bende şuan 21 +5 deyim kucuguzde biz teyzesi daha çok ekmek yememiz gerekiyor demekki