Byzeasl ilkgozagrim__ heyecandan uyuyamıyorum son 5 günüm kaldı kasılmam var gibi ama anlayamıyorum 🥺
Leylagyk ilkgozagrim__ heycan ve korku içinde 2′inci gebeliğim sezaryan olucak salı günğ aö gel kontrole dedi ogün olmazsa kesinlikle perşmbe günü doğurucam😕
Youngmotherr ilkgozagrim__ sancılarla geberiyorum salı doktor kontrolüm belki de kucağıma alıcam 1 gün kaldı çünküü
e_blue_sky_a ilkgozagrim__ yarın doktor ziyaretimiz var heyecanlıyım insan her defasında güzel haberler duymayı umud ediyor. Hareketler de yok henüz bizim erken, bilmiyoruz hersey yolunda mı …
ilkgozagrim__ Byzeasl ayy Allahım hemen kucağına almayi nasip etsin bebeğim stres yapma heyecan olur tabii bizdaha yeniyiz 1 düşüğüm oldu 2 ay önce şimdi tekrardan hamile olduğumu öğrendim cuma günü beta 438 çıktı
Vaveylaanur Byzeasl benimde son gunlerim persembe dogumum var sizinde bebek hareketinde azalma oldu mu ben ellemesem nerdeyse hic hareket etmiycek etsede hafif dokunuyo oyle buyuk tekmeleri yok
Byzeasl ilkgozagrim__ maşallah hayırlı olsun canım benim şuan sol tarafımda hafif bir ağrı var regl ağrısı gibi bebek aşşağıda kasıyor arada bende heyecandan uyuyamıyorum bide aşırı hareketli bizim prenses
ilkgozagrim__ Byzeasl oyyyy maşallah teşekkür ediyorum bu aradaaa inşallah yakın zamanda gelir prenses Bende hep kızım olsun istemişimdir bekarken Bike hep kızım olsun ilk diyordum inşallah benimde bir tane kız çocuğum olurr
Byzeasl ilkgozagrim__ inşallah canım benim öncelikle sağlıklı olsunda sonrasında gönlünden geçen. Senin için ne hayırlıysa rabbim onu sana nasip etsin inşallah 🙏 dualarım seninle
ilkgozagrim__ Byzeasl aynen bebeğim öncelik sağlıklı olması zaten ama içimden hep geçen kızım olması hayırlısı olsun
e_blue_sky_a ilkgozagrim__ inşallah canım, burda isteyen ve çocuklarına güzel bakacak her insanın kucağı dolsun inşallah.