Eylul_annesi52 Kızlar bisey sormak istiyorum Karin sivri sekilde olursa erkek basenlere doğru kilo alinirsa kiz diyorlar doğru mu acaba
Elfakca Eylul_annesi52 değil benim ikinci hamileliğim hep sivri büyüyor karnım vücut yapısıyla alakalı bu durum( ikincisinde kız)
birannis_ Eylul_annesi52 kesinlikle yalan bence basenlerim çok genişledi karnım sivri değil herkes başından beri kız dedi oğlum oluyor ilk gebeliğim de göbeğim sivriydi oda erkekdi 🤷🏻♀️🤭
Busy Eylul_annesi52 benim sivriydi her gören erkek bu diyordu ama kızım oldu. Bence vücut yapısıyla ilgili
EbrKzlky Eylul_annesi52 ilk oğlumda karnım tam dedikleri gibiydi, şuan 2.ye hamileyim gören kız dimi diyor direk 😂 ama buda erkek 😍😍 2.de tutmadı benim 😂
-Annem Eylul_annesi52 Bende tuttu bu durum, ilk hamileliğim karnim sivriydi her görende erkek dedi cidden de erkek 😂💙
SevvaallEr Yani nedense yapıyla alakalı derler ama, gercektende kızım karnımdan cok basenlerımde buyuyor sankı suan😄 karnım baya yayık balık etlı bırıne donustum basenlerım kalca aldı baya karnıma gore🦦
Nhlhmz11 Eylul_annesi52 benim karnım sivriydi her gören erkek bu çocuk dedi, bana da bir güzellik gelmişti , herkes erkek diye iddaya bile girdi ama kızım oldu 😇
Eylul_annesi52 12 haftadayim karnımın seklini anlayamadım açıkçası ilk bebeğim erkekdi resimlere bakıyorum onda kalcam da var sanki anlayamadım
ElifNilMom Eylul_annesi52 benim ilk gebeliğimde gerçekten böyle oldu vücudum dümdüz orantılıdır normalde ama kızıma hamileyken basenlerim o kadar şişti ki 🥴
Mucizem14 Bende yapila alakali oldugunu dusunuyorum karnim sivri yuzumde gayet guzrllesti( normsldede guzrl ama arada tek tuk sivilce cikardi hamile kaldigimdan beri nerdeyse hic cikmadi diyebilirim) annem doktor yanlis gormistur erkektir diyor ama bebegim kiz