Mockingbird33 Kızlar merhaba, bebeğin kıyafetlerini yıkayacağımda hepsi yeni ilk kez yıkanacak, hangi deterjanı kullandınız bide kaç derecede yıkadınız, makinada bebek programı var ama o lekeler için galiba çünkü bayağı uzun yıkama süresi
leila1 Mockingbird33 30 derece 800 devir 1 saat yıkadım, kirli değil sonuçta tozlu sadece. Aynı bir deterjan kullanmadım sadece bebek yumuşatıcısı aldım ( yurtdışındayım)
Churcill Mockingbird33 ben uni baby almıştım onunla yıkadım. Makinenin hassas ayarı vardı bende bebek yoktu. 30 derece 600 devirdi sanırım 90 dakika sürdü yıkaması. Zaten kirli değil tozlu oluyolar soğuk yıkansa da sorun değil yeni oldukları için de 1 sefere mahsus ütüleyeceğim sürekli ütüleyemem diye düşünüyorum 😂
GizemUlucan1 Mockingbird33 >! Ben bebek programında yıkadım asla tavsiye etmem çekti yıkadıklarım. En mantıklısı kısa programda yıkamak. Bebek deterjanı aldım yumuşatıcı koymadım.
Buhara Mockingbird33 narinde yıkadım sonra kurutmaya attım ve ütü :) e bebekteki deterjanı kullandım içeriği bilinen markalardan daha temiz geldi bana
Mockingbird33 GizemUlucan1 evet benim makinada da var 3 saat gösteriyor süresini çok uzun geldi bana da
Hil7889 GizemUlucan1 off ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi ütü esnasında dhsjdhj el kadar şeyler ama aynı fikirdeyim bi kere o ütülü ciciler 😂😂 Mockingbird33 30 derecede 800 devirde yıkadım. Siveno sıvı deterjan kullandım kokusuz ve doğal. Çok sevsem de yumuşatıcı kullanmadım kendimize de kullanmayı bıraktım 🥲 Bebeğim doğduğunda kendi giydiklerimi de sivenoyla yıkamayı düşünüyorum bir süre.
Churcill Mockingbird33 yani. Zaten birer karışlar 😂 sürekli sürekli kim uğraşacak ona ayıracağım vakti bebeğime ayırırım
Nur-- Churcill evet öyle oluyor gerçekten ilk kızımda sürekli utulerim diye düşünüyordum ama doğmadan önce utulemistim bi tek. Sonrasında kıyafetleri sürekli yıkanıyor sürekli ütülemeye kalksan bebeğine ayiracagin vakit boşa gitmiş olur bende bi daha hiç ütülememiştim😊 bu arada sadece bebek deterjanı ile yıkıyorum ilk doğdunda kendi kokusu yetiyor zaten yunuşatici 3 4 aydan sonra çok az kullanmıştım bu bebeğim de de öyle yapacağım 🌸
Esmamam Narinlerde yıkadım onun süresi sıcaklığı devri düşük zaten üninin sarı kapaklısı temiz içerikli onu kullandım hipoalerjenik yumuşatıcı kullandım eldiven çorapları fileye torbaya koyun ama çok minikler makineye kaçtı diye sayıp durdum ilk yıkamada
TgbHmz Mockingbird33 Merhaba makinemin hassas narin programında 40 dk 30 derecede yıkadım zaten kirli olmadığı için 😊
Churcill Nur-- ben hiç düşünmedim zaten sürekli ütülerim diye. Çoğu kadının aksine ütü yapmayı severim ama bebek kıyafeti için gerek yok bi gömlek etek kumaş pantolon olsa neyse de zıbının neyini ütüleyeyim 😂 ben kendi çamaşırlarımıza da çok yumuşatıcı kullanmam zaten kimyasal içerikli olduğu için. Temiz olsun yeter güzel kokmasa da olur ki bebek kıyafeti zaten çok fazla üstünde de durmuyo bi şekilde kirleniyo
Minimalannesiii Mockingbird33 sabun tozu kullandım makinenin narin ayarında 30 derece 600 devirde 1 saat 20 dk filelere koyduk bütün kıyafetleri öyle yıkadık
Baharoloji Mockingbird33 siveno baby kullandım temiz içerikli sabun tozu da öneriliyor ama çok kokuyor güzelde olsa bazen tıkayıcı oluyor siveno kokusuz öneririm iki gebeliğim de de tercih ettim 40 derece yıkadım 1. Gebeliğimden kalanları 60 derecede baza da duruyorlar diye yumuşatıcı falan kullanmadım gerek olmuyor kokmasını da istemiyorum hepsi pamuk olduğu için pamuklu program tercih ettim ütüleyip kaldırdım :)