262223-- 34+5 şuan ama öyle harketleri var ki içimi deliyor bildiğiniz gerçek anlamda yaşıyorum iki elimle zor tutuyorum artık sağa sola bir kayması var götünü dayamasi kum tepesi gibi yükseliyor bir anda bazen canım acıyor
tgba-17 262223-- kızım da çok hareketliydi karnımda hoca dışarda da aynısı olacak çok hareketli bir kızın olacak demişti hiç değişmedi Allah kurtarsın Kızlar
262223-- El2sed39 😂 doktorum hareketli bebeğin keyfi yerindedir diyor hep anlam veremedim yeri hicmi daralmiyor
262223-- tgba-17 😂 doktorum hareketli bebeğin keyfi yerindedir diyor hep anlam veremedim yeri hicmi daralmiyor amin inşallah sağlıklı olsunda
tgba-17 symag her çocuk öyle olmaz yine de korkmayın kızlar bana doktorum öyle demişti sağlıklı doğumlar
tgba-17 262223-- iyi olsunlar da hareketli olsunlar hiç şikayet etmedim hareketli olmasından deeler ya hareketli çocuk iyidir diye ben o kanıdayım
262223-- tgba-17 bende şikayetçi değilim tabi bueda genelde bu haftalarda bebekler sakin oluyor yeri daralıyor diye 😂bizimkinin yeri hiç daralmiyor galiba