40+2deyiz . Özel takipliydim fiyafı 2 katı arttirdilar . Simdi devlette yapicam . Bebek kanala girmis ama inmemis . Persembe gunu gittigimde Hersey guzel ama riske atma annesi suniyle dogurtalım dedi . Kakasını yemesin ddi . Bende suni istemiyorum kendi kendine baslasin istyorum . Devlette ebe tanidigim var . Iki gune bi nst cektir hurma ye falan dedi iliskiye gr dedi hepsini yaptm tık yok daha gitsem suni vercekler dogm baslicak ama 1 cm bile acilma yok . Bebek hareketleride iyi . Kac saat suni alcam onuda bilmiyorum . Kanala girmis ama asagida inmiyor . Ne nisan ne su ne baska bisey hicbseyde yok . Gidip suni alsam mı (daha durabilme sansi var risk yok ) . Yoksa kendi gelmesini mi beklesem ? Bu kizin hic gelesi yok beni delirtti artik . Suniyi alinca bi kac saat icinde gelecegni bilsem onada raziyim ama kac saatte gelir onu bilmiyoruz . Kafayi bozacam artk . Bide evde 3 yasinda oglm var . Benden bi dk ayrilmaz . O yuzden kendi sancim mi gelse oglmn yaninda olsam saat gelene kadar … sastim kaldm