Bsrayldrm35 Adetim 2 gün geçikmişti hızlı gebelik testi yaptım o gün direk tek çizgi oldu ertesi gün oldu hala adet olamadım tekrar test yaptım oda direk tek çizgi vajinal enfeksiyonum var acaba ondan mı geciktim bu arada bebeğim var daha 8 aylık ikinci düşünmüyordum tabi ki allahtan verirse seve seve bağrıma basarım o ayrı sizce
Blossom Bsrayldrm35 Doğum sonrası 1 yıl düzenli adet olmaması normal. Emziriyorsan da gecikmeler olabilir.
Bsrayldrm35 ebrarmom08 ikisi de negatif ama hala olamıyorum enfeksiyondan geçikme olur mu bilginiz var mı
Pertefeza1 Bsrayldrm35 bekle benim de öyle oldu benim de bebeğim 6 aylıktı adetim geçeli ⅚ gün oldu tes yaptım silik çizgi çıkmıştı
hayalim35 Bsrayldrm35 sağlıkocağındaki doktorum doğumdan snra 1 seneye kadar adet düzensiz olabilir demişti ben 4 gün arayla 2 defa adet oldum o zmn söylemişti emziriyorsun ondan olabilir
Bsrayldrm35 hayalim35 ay bende emziriyorum ama 8 aydır düzenli adet görüp bu ay böyle olması insanı bi strese sokuyor yaptığım hızlı testlerin yanlış olma ihtimali felan olur mu acaba
thsz13 bekleyin bence ben de ortalıgı birbirine kattım regl olamadım diye, kafama takmayı bıraktıgım an geldi ☺️hamilelik suphesini bir testle daha ortadan kaldırıp youtubedan söktürücü egzersiz yapabilirsiniz iyi geliyor
hayalim35 Bsrayldrm35 sanmıyorum 1 yanlış çıkar ama hepsi çıkmaz bnce bnm de düzenliydi o yüzden gitmiştim oğlumda bazen 2 ay görmezdim adet