Nzlcndmr-17 Merhabalar hamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz ama adet günümden iki gün önce pembe kan akıntı geldi ne olabilir acaba?
Nzlcndmr-17 Bende araştırdım biraz öyle gibi gözüküyor en geç yarın regl olmam lazım eğer olmazsam teset yapacağım 😊
Nzlcndmr-17 Serendipity16 merhaba bende bekliyorum şuan regl olmadım hala günümde hiç geçmez araştırdım biraz yerleşme kanamasıysa eğer ondan 5 6 gün sonra testlerde çıkıyormuş dedim en iyisi beklemek pazartesi gününe kadar regl olmazsam kan vericem direk
Nzlcndmr-17 Serendipity16 bence üzülmeyin bende emin değilim zaten çok heveslendirmiyorum kendimi zamanı değilmiş deyip beklemek en iyisi bir sıkıntımız yoksa zaten elbet olur inşallah
Serendipity16 Nzlcndmr-17 öyle tabi ama eylülle beraber 1 sene olacak deneyeli nisan’da bi düşüğüm var bi de insan her regl dönemi böyle stres oluyor işte umutlanmıcam desem de kendimi tutamıyorum ben maalesef hakkımızda hayırlısı 🥺
Nzlcndmr-17 Serendipity16 bir doktara göründünüz mü peki. Birde ne kadar stres olursa kadar olmuyor ne zaman rahatlatıp salarsan o zaman bir anda oluyor bence bol bol dua edip oluruna bırakmak en iyisi umarım en kısa sürede güzek haberler alırsınız😊
Serendipity16 Nzlcndmr-17 tabi ki her zaman sık sık doktora gittim bi prolaktin yüksek çıkıyor onun dışında rahim temiz rahim filmi bile çekildim
Meltem-sengul1 Nzlcndmr-17 benim de cumartesinden belli pembe ve kahve lekelenmem var bugun tet yaptim silik cikti bir tanede kistim var orogeston 4 tane igne vurdu 1 haftada adet olmazsam bakicak
Nzlcndmr-17 Serendipity16 demek ki zamanı değil her şeyin bir zamanı var sıkmayın canınızı bende şuan emin değilim garip duygulardayım ama çok takmamak gerekiyor demek ki bunu anladım😊