Brc9 Önerdiğiniz hafif, uzun süre kullanabileceğim bir bebek arabası istiyorum tecrübeli annelerden öneri alabilir miyim?
Sbhtzmn Brc9 kabin boy modelleri tavsiye ederim. Hamilton r1 kullanıyorum 2 yaşında oglum rahatca sıgıyor
MerveTeyze Sbhtzmn Brc9 bende de aynı araba var 0-22 kg yenidoğandan itibaren 6.8 kilo çok hafif ve tek elle cidden kolay açılıp kapanıyor dik duruyor az yer kaplıyor isteyen üzerine adaptör ile Puset takıp anneye dönük de kullanabiliyor tek eksisi yere biraz yakın o da titreşimi azaltıyor çocuk arabada daha az sarsılıyor
Fundakokcu Pierre Cardin JoJo. 7 aydır kullanıyorum. Yenidoğandan itibarem kullanılıyor. Araba 6.5 kilo tek başıma hem kızımı taşıyorum hem arabayı. Alın aldırın aşırı memnunum
Bimiyendis Elelenin bebek arabaları gerçekten çok güzel, bir de şuan civilde kanzın bir kabin boyu var rüzgarlıklı falan, bence pusetinayrıca alabilirsin, ben de dün bebek arabalarını gezdim, kendim de öyle yapacağım. Puset 2 3 ay anca kullanılıyor çünkü.
Brc9 Bimiyendis puseti ayrıca almayı da düşündüm fakat bazı tecrübeli annelerden zor olacağı yorumunu aldım bebek arabası seçmek zormuş, bir kere almak ve uzun süre kullanmak istiyorum
Fundakokcu Brc9 pusetli değil ama inanın bence pusete gerek de yok. Port bebe alsanız çok daha uygun fiyata aynı işi görür. Ben arkadaşımdan puset almıştım inanın doğru düzgün kullanmadım. Bir yere giderken arabada port bebe ile götürdüm yürüyorsam da portbebe ile gittim. 2-3 aylık olunca da evde yere oyun halısı üzerine battaniye örtüp orda yatırdım.
Bimiyendis Brc9 normalde abimde elelenin pusetlisi var ve çook memnunlar ama şuan stokta yok maalesef, bir de baby2go nun pusetle birlikte katlanan modelini gördüm mağazada o da güzeldi ama internette bulamıyorum 2345 lizbon modeli
Esenha Prego covi 6 kilo cekcekli puset baglaniyor prego covi puset alip baglayabilirsiniz . Port bebenin ustune puset baglaniyor