Tugba_A_d Nazli2_ kese hemen oluşuyor ben 5 haftalıkken gittim bebek var ama 7 8 haftalık kalp atışını duyabiliriz demişti
Snm06 Mkrp doğru biz 7+1 gittik doktor kesede bebegin eşini gördüğünü söyledi 8+1 de bebeği görüp kalp atışını duyduk
Ozgekckm Nazli2_ benim son adet tarihine göre 7+2 ama ultrasonda 6+3 çıktı bugün kalp ilk randevumdu doktora kalp atışınıda duyduk
gkceslck0707 Nazli2_ tam regl üzerinden 3 gün geçti doktora gittiğimde 4 haftalık sayıyorum demişti ve ultrason da keseyi o ilk gidişte gördüm😍😍😍
irem_nur1921 Rsahbaz bilemiyorum ilk cocugumda düşük oldu onda 7..haftada keseyi gördüm 9 da kalp atimi icin gittim kalbi durmuştu
Herayy -N- bende de geç döllenme olmuş normalde 6+4 olmam gerekirken gittim keseyi gördük ama kese 4+4 müş şuan ise 8+0 olmam gerekirken 6+0 mı 21 inde randevum var inşaaallah bebeği de kalbini de duyarız 🌺
-N- Herayy doktor bana ultrasondan bakıp direk 4+4 demişti canım bende adet düzensizliği var geç döllenme diye özellikle belirtmedi bakalım inşallah duyarız bu gidişimizde 🫶🏻
Nurmer_ Hatice--- 21 Haziran sat benim de keseyi gördük 4+6 şu an, geç döllenme olmuş sanırım. Doktorunuz bilgi verdi mi?
Hatice--- Nurmer_ yok fazla bisey söylemedi keseyi gördü ölçtü 7 mm 5 hafta dedi 1 hafta 10 gun sonra gel kalp atışına bakalım dedi