bebikveben Nazli2_ ben de 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrenmiştim, 6+2 de doktora gittim, hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Gebelikten gebeliğe değişebilirmiş kalp atışı duymak/bebeği görmek filan. Duyamazsanız da korkmayın, biraz büyüsün minik kuş🫠
-Kubra08- Bugün 5. Hafta bugün gördük keseyi 🥹🥰 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi sabırsızlanıyoruumm 🫶
Tazeanne68 Nazli2_ ben 5. Haftada gördüm keseyi dün lekelenmem oldu acile gittik yerleşme kanamasiymis 6+2 deyim alttan muayene ettiler kese dolu kalp atışı da var dediler ama 6 haftalık bebek karından görünmez dedi ben ilk istemedim sonra kabul ettim ama duyamadik acilde aletleri yokmuş 23unde gidecem kalp atışı duymak için 7+5 olacağım o zaman inşallah
Buketedaa Nazli2_ bizde 5+3 kese 6+3 bebek göründü. Büyük ihtimalle hem keseyi hemde bebişi görürsünüz 🥰🥰🙏🙏
littlefish 4+2’de keseyi gorduk. 4 haftalikken Beta degerim 1600 leri gecmesine ragmen kese gorunmemisti. Doktor 2 gun sonra tekrar gel bakalim demisti. 2 gun sonra kucuk bir kese gorduk.
-N- Nazli2_ 4 hafta 4 günlükken keseyi gördük bugün 5 hafta olduk cuma günü yine muayenemiz var bakalım kalp duyulur mu heyecanlıyım ben de
Herayy -N- bende de geç döllenme olmuş normalde 6+4 olmam gerekirken gittim keseyi gördük ama kese 4+4 müş şuan ise 8+0 olmam gerekirken 6+0 mı 21 inde randevum var inşaaallah bebeği de kalbini de duyarız 🌺
Kader_sezer Nazli2_ 6 haftalik gittik keseyide gorduk hatta kalp atisi doktorumuz belki duyamayiz demisti ama bebisimiz sagolsun sasirtip kalp atisini duyurdu
Busy bitanemiz24 5. Haftada sadece kese gördü bebek görmedi . 6. Haftada bebeği görüp kalp atışını gördü
Annetubiss Nazli2_ Arkadaşlarıma doktor kese var bebek yok demişlerdi ve 10 gun sonra gel dediklerinde o 10 gün çok zor geçti onlar için acaba kimyasal mi boş gebelik vs diye. Ben de direkt 7. Hafta gittim ve kese +kalp atışını duydum💙
emineuysuzkesen Nazli2_ Merhaba. Ben gebeliğimi 5. haftada öğrendim. 7. haftada doktora gittiğimde hem keseyi gördük hemde kalp atışını dinledik.