ezgisunr Hanımlar emzik alacağım ama kafam karışık dönemsel ürünler var 6 aya kadar diyor 6 aydan sonrası diyor başlıklar farklı siz neler tercih ettiniz yok mu başından beri kullandığınız emzikler
Yenibirannee ezgisunr hep Philips awent kullandim damaksiz olandan aylara gore aliniyor zaten 0-6 ay sonrasi +6 suan kizim 2 yasinda +18 kullanıyorum
Xcbaby ezgisunr 3 ayda bir yenilenmesi gerekiyor emziklerin bir emzigi 12 ay gibi sureler kullanmaniz sagliksiz olur.
Mmeleklr2 ezgisunr aventi tutmayan bebek nadirdir genellikle her bebek tutuyor oğlumda ondan almıştm kızım da da aynısını almayı düşünüyorum
Feyzanr41 ezgisunr bibs aldım 0-6 ay turmazsa avent alcam onuda tutmazsa almıcam başka ıstemıyor demekkı 🤨
Aysukuzey06 Mmeleklr2 biz o nadir bebeklerdeniz. Aventi tutmadi hicbir seyi tutmadi gerci. 2 ay çok zor emziksiz 😔 beni emzik olarak kullaniyor o kadar cok emiyorki süt bitiyor boş boş emmeye devam ediyor
nurbanu-y ezgisunr oğlum için philips avent ultra air ve bibs aldım. İkisini de hemen tuttu ancak uçları farklı olduğu için şu an bibsi tutmuyor avent kullanıyorum
Aysukuzey06 Hamileanne evet dogduktan 2 gün sonra verdim tuttu hemen verdigimde 1 saate yakın aldı sonra cikardi. Bir daha verdigimde asla almadi öğürüyor direk
Aysukuzey06 Hamileanne inşallah alır emzik şans işi gercekten tamamen bebek karar veriyor. Büyük kolaylık