Hfk25 Kbr_sn medova muayeneye 815 nst 100 veriyorum eşimin iş yerinin indirim kartı var ikisi 735 fln geliyor . Dogumu da yazayım belki öğrenmem isteyen olur sezeryanda normal doğumda 15000 sosyal güvence varsa . Yoksa 20000. Karta tek çekim 16000 . Güncel fiyat bunlar
tgcearici Kbr_sn Başkent hastanesi Aysun Alparslan Çulhaya gidiyorum Muayene ücreti 750 tl Eşim SGK personeli olduğu için ücretsiz muayene oluyoruz Doğuma 10bin dediler 1gün kalış yatak ücreti diyorlar 1500tl tahliller 750 tl sezeryann normal fark etmiyormuş
Gbbggj Kbr_sn maalesef bende Meram akademiye 670 veriyorum 70 de nst ücreti alıyorlar doğum da 14 15 olmuştur sormadım nasılsa öderken öğreneceğiz her ay fiyatları güncelliyorlar 😫 temmuzda 400 tl olan muayene ücretini arttırdılar
Sefa_Nur Konya akademi macur pazarinin oradaki 745 cnm eşim tarkop dsyb üye ikisinden birinin kartını gösteriyoruz /20 indirim yapıyorlar
blblzhd Gbbggj bende akademi merama gidiyorum ocakta 15.000 TL ye dogum paketi almıştım muayene tahlil nst vs. Hepsi dahil. Bugün merak edip doğum paketi fiyatını sordum 25.100 TL dediler
Sultanas tgcearici merhabalar bu doğum ücretini yeni mi öğrendiniz aceba bende aylin hocaya gidiyorum da
Aysenurrrrbgccc Kbr_sn Eşiniz TKS da mı indirim oldu. Güncel fiyat ve doktorunuz kim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da.
ebrarmom08 Kbr_sn geçen ay özel büyükşehir hastanesine gittim 1050 aldılar benden 😌 medyada 890 demişti sosyal güvencen yoksa 1200
Gbbggj blblzhd evet ben o zaman o para çok diye almamıştım testleri devlet hastanesi giderim diye şimdi doğuma o kadar vereceğiz