11-02- Kızlar bugün sabahtan beri karnım çatlıyor sanki büyüdüğünü hissediyorum ama bu ağrı ve çatlama mahfediyor önerebileceğiniz hareketler pozisyon ya da başka birşey var mı ?
cevriye35_ 11-02- Valla bende aynı durumdayım sanki çatlıycam ortadan ikiye Allah yardımcımız olsun bol dinlen karnını kremle uzan çok iş falan yapma dinlen
cevriye35_ 11-02- 4. Ay bitimine belirginleşebilir karnın ağrılar varsa muhtemelen genişlemeye çalışıyor
cevriye35_ 11-02- 31+4teyiz biz herkesin karnı aynı çıkmaz ama benim 2. Gebeliğim ve karnım baya var 🤰
11-02- cevriye35_ benimde 15 haftalık ilk gebeliğim karın iç yapım darmış galiba çok zorlanıyorum 30. Haftalarda ne yapacağım bilmiyorum 😞
palperol cevriye35_ 31+2 bende aynı hıssedıyorum ,çatlıcam yanı . Hıc 40 a kadar dayancagımı sanmıyorum. İlk hamılelıgım benımde 😅
cevriye35_ 11-02- Beslenmene hep dikkat et 2 3 litre suyunu iç ki içten de nemlensin karnın krem kullanmaya başla canım duş sonrası sür en azından çatlamamak için benim şuan yok çatlağım şükür 🤰💙
11-02- cevriye35_ evet var geceleri daha fazla karnımın üst bölgesinde bi ağrı oluyor ve karnımın yan taraflarından kasıktan yukarda ağrılarım oluyor ve gündüzleri aniden çok şişmeye başlıyor çatlıyorum resmen
11-02- cevriye35_ sağol canım günde zaten 3 litre rahat su içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum yarın eczaneden krem almayı düşünüyorum inş faydası olur
cevriye35_ 11-02- Benimde öyleydi canım iyi bak kendine o ağrılar katlanarak ilerliyo anne olmak zor 😅 Allah yardimcimiz olsun