09-11-22 Benimde bacak ve kalcalar çatladı maalesef ne surersek sürelim boş catliyacksa catliyo illa bende yağ kullandım ama yine de çatladı gobek ve göğüste bişey yok çok şükür şuan için 39+4
Ozge111 kubraayman benimde o haftalarda göğsüm çatladı çok şaşırdım çünkü göğüslerimi aşırı küçük 75 büyük olur bana o derece hamilelikte de hiç kilo almadım 32 haftayım 73 le başladım 75 oldum 2 gün önce farkettim göbeğim çok az çatlamış devamı gelir büyük ihtimalle
kubraayman Ozge111 gelir catladıysa annelik işte vucudunda bile neler değiştiriyor sağlıklı olsunlar da gecer bunlar artık napalım
Seyhan494 kubraayman 3 aydan beri her duş sonrası yag sürüyorum 29. Haftadan beride her aklıma geldiğinde ama 32. Haftadan sonra fırt diye karnım haritaya döndü resmen bacaklarımda aynı şekilde yani çok enteresan ama bence biraz da genetik bu çatlaklar 2 hamilelik geçirende hiç olmayabiliyor bile
Bnukrcm 34 haftadan sonra çatlamıştı ilk gebeliğimde o kadar krem yağ kullanmama rağmen bence genetik vücutla alakalı diye düşünüyorum son bir iki gün kala bile çatlayanı duymuştum
Minnakmmm123 kubraayman genelde 33 haftadan sonra oluyormuş ama herkeste olacak diye bi şey yok tabi,