Zepeliz Ana kucağı almayı düşünüyorum ama birçok marka var ve karar veremedim fikri olan ya da alan var mı
Poncikpanda Zepeliz pierre cardin aldık biz dünde misafir vardı 4 aylık kızlarında denedik onlar elektrikli aldıkları halde bizimkini çok beğendiler bebek uyanmaya yakın hareket edince kendi kendine sallanıyor tekrar uykuya dalıyor tavsiye edebilirim yani denemeseydim bisey diyemezdim ama 😁
Bukre_ Zepeliz joie dreamer aldık, yeğenimi yatırdım çok sevdi inşallah bebeğimde sever, titreşimli müzikli yumuşacık tavsiye ederim 💖
Esraa79 Zepeliz yoyko aldık biz. Hem sallanıyor hızını biz ayarlıyoruz. Usb takılıyor ve 12 uyku müziği var🙃
MerveTeyze Baby björn muadili olarak merf baby hem kaliteli hem Türk malı tavsiye ederim kullananlar memnun
OptOzen Bende şimdi Pierre cardin aldım, üstteki arkadaşın aldığından sanırım :) azıcık indirimi var trendyolda.
babyasyanil Bimlere bakın arkadaşların dediği pierre Cardin anakucağı bimde 1300₺ bizde geçen hafta aldık 1,5 aylık bebeğim sadece orda uyuyor. Öncesinde elele markasının elektriklisini almıştık hiç beğenmedi ağladı bunda cok mutlu
Feyzaclk babyasyanil bende de var bebeğim bir aylık ama sanki iki büklüm oluyo içinde sırtını desteklemek zorunda kalıyorum ve bir süre sonra ağlamaya başlıyor sevemedi bir türlü. Kücük diye mi bilemedim
babyasyanil Feyzaclk allah allah bizimki aşırı mutlu en alt kademede oturtuyosun dimi? Hemen hemen aynı özelliklere sahip muadilleri. Oturunca şeklini alması gerekiyor niye öyle oldu anlamadım. Özel tartışma açıp atabilme şansın var mı merak ettim
Feyzaclk babyasyanil Ya ben en dik pozisyonda oturtuyomuşum bilmeden😂 bugün iyice baktım en yatara getirdim oldu😂 ama bizimki en fazla 15 20 dk duruyo kucak istiyor sizinki nasıl
Feyzaclk babyasyanil bu zamana kadar kullanmadım bi de kfkfkfk . Ama sorun şu ben yatar pozisyona getirsem bile bi yerden bi yere taşırken kendi kendine dik oluyo yine. benim o yüzden kafam karışmış. bunun kilidi falan yok mu