ArsaminAnnesi Kizlar 37+5 te doğumum olacak yani 18 gün sonra. Bebegimin kilosu az en son gecen hafta baktim 2200 kiloydu. Benim sorum erken dogum yapacağım icin sütüm hemen gelir mi? Bebek zaten kilolu olmicak bide sütüm gelmezde kuvöze girer diye cok korkuyorum onceki oglum da 2200 dogdu 37 de ve 4 gün kuvöze girdi
Ikiz_annesii ArsaminAnnesi bende yarin sabah dogum yapacağım 37+4 de. Ikizlerimin biri 5 gun once 2550 biri 3060 dı
Rmysarft ArsaminAnnesi haftan erken değil canım 37-40 arası doğum haftası zaten 36 da ciğerleri gelişmiş oluyor korkmana gerek yok
Hilal2901 ArsaminAnnesi sütün gelir sıkıntı olmaz ama daha vakit var. Kaşar peynir, süt, yoğurt, çiğ kuruyemiş, hurma tüket bol bol 4.030 gram dogurdum son ayda bunları yaparak😂 bebişe bunlar kilo aldırıyormuş
ArsaminAnnesi Ikiz_annesii hadi allah yardimcin olsun ne guzel kavuşuyorsun yavrucaklara 🥰senin ikizlerden biri diğerinin baya bi hakkina girmis 😂 benim eşimde ikiz, ikizi masallah ölüz gibi ama benim cağnımm kocam ufak😝
Ikiz_annesii ArsaminAnnesi hahaha 😄 aminnn insallah kavusuyorum gercekten. Aslinda gecen haftaya kadar cok fark yoktu yeni bu kadar açıldı
Hilal2901 ArsaminAnnesi ben bu dediklerimle kilo aldırdım bebise dene bence. Sabah kahvaltıda kaşar dilimledim hep ve bir adet yumurta yedim. Öğlen süt içemediğim için cocopops lı süt yedim😂 aksam yemeginde de 2-3 kasık yogurt yedim. Bol bol da su içtim
mrymnr123 ArsaminAnnesi evet bende pek faydası olduğunu düşünmüyorum. Yalnızca vitamin alıyoruz bebekte alıyor ama kiloya etki etmiyor yani önceki hafta neyse dikkat ettiğim hafta da hep öyle oldu
Ysf1210- ArsaminAnnesi erken değil kendine sıkıntı etme hayırlsıyla 38 de doğum yaptım sütüm o an gelmişti
Baharoloji ArsaminAnnesi bende 37+5 te doğurdum hiç bir sorun olmadı endişe etmeyin kuvöz konusu çok değişken 40. Haftasında dahi giren olabilir 2 kiloyu geçince ekstra bir sorun olmazsa genelde kalmıyor