Gulsen71 Kızlaarrr kan sulandırıcı oksapar kullananlar raporlu olduğunuz halde eczaneye ne kadar ödediniz 😕😕
Mine9166 Gulsen71 geçen aldığımda 30 kutuya bin TL odedim sonrakine 45 kutuya hiç para odemedim. İkinci aldığımı hastaneye yakın bir eczaneden aldım. Ben eczaneden eczaneye değiştiğini düşünmeye başladım. Ücret ödediğim eczaneden daha öncede ücretli aldım.
Gulsen71 Mine9166 sizin raporunuzda ne yazıyor. Benim 2.raporum uzattı doktor. Alt ekstremite varikoz venleri gebelik yazıyor. Aceba o yüzden mi 5 kutuya 550lira istedikerki mavi_anne23 Pamuk
Mine9166 surfermom 45 kutuya kadar yazabiliyor doktor ama ben oksapar 6 bin kullaniyorum kutunun içinde 2 tane var. 4 binde daha fazla iğne olduğu için daha az yazıyor olabilirler.
Mrsfly Gulsen71 ben kalp damar doktoruna yazdırdım rapor olarak bittikçe sağlık ocağında 3 er kutu yazdırıyorum rapora istinaden ödeme yapmıyorum
Mine9166 Htchlg bende şimdi e devletten baktım Periferik ve Serebral (Serebrovaskuler) Damar Hastaliklari, Venoz Yetmezli… böyle yazıyor iki raporumda da bir eczane para aldı diğeri almadı. Başka eczanelerede sorun.