Churcill ilkgozagrim__ çiğ et, az pişmiş yumurta, pastörize edilmemiş süt ürünleri, iyi yıkanmamış sebzeler, bazı balıklar yenmemeli.
Novamomy ilkgozagrim__ forumda ara kısmında aklınıza takılan tüm soruların yanıtları ve blog kısmında tüm soruların cevapları açıkça anlatılmış birden çok post ve cevapları görebilirsiniz ☺️
Taskaya96 ilkgozagrim__ salam,sucuk,sosis,pastırma,az pişmiş yumurta,az pişmiş et ve tavuk ürünleri,mayonez, bazı balık türleri var içinde civa bulunan şuan aklımda yok internetten bakabilirsiniz onlar yasak kahve günde 1 kez dedi doktorum bana
B_eyaz ilkgozagrim__ cnm doktorun seni yönlendirir. Ben ilk kontrolüm de doktorum bana yemem ve yememem gerekenleri bir bir saydı hatta beslenme kağıdı verdi. Onlara göre hareket ediyorum.
ilkgozagrim__ Churcill internette gördüm de başka yemememiz gereken şeyler var mi onu öğrenmek istiyorum veya yememiz
Novamomy Churcill sol üst köşede kesik alt alt alt üç çizgi var ona tıkladığınızda FORUMDA ARA yazısına tıkladığınızda sorularını yazarsan benzer postlar çıkıyor @ilkgozagrim__