Beggg Bsr1905 120×200 ölçüsü geniş ve güzel eşimle de içine girip vakit geçirmek için böyle istedim ve de uzun süre kullanabilmesi için. Bu şekilde dolap ile birlikte yatağa 17 bin ödedik,dolap da böyle
bsra180623 Beggg bence balon çok tatlı bir de bebişin karyolasının ölçüleri kaç nerden aldınız çok güzelmiş Beggg
Nrdnot Beggg merhaba hayırlı olsun yatağı nereden aldınız birde büyüyor mu bende böyle bişey düşünüyorum da
Beggg Nrdnot almadık netten beğendiğim bir modeldi yaptırdık,büyümüyor zaten yeterince büyük ve geniş 120×200 boyutu
hms Beggg bebek odalarını resimsiz dekore etmek gerekiyor. Suret olmadan alttaki balonlar cok güzel. Resimli şeylerden bebekler korkabiliyor. Odaları dekore ederken ayıcık vs tarzı şeyler yukarıda duvarlarda dolap üstlerinde olmamalı.
Beggg hms niye bacı😅 zeka kartları da göstermeyelim o zaman ve kitapta okumayalım😅 zaten doğar doğmaz bu odada uyumayacak
Nrdnot Beggg çok güzel güle güle kullanın bende ekran görüntüsü aldım aklımda olsun :) cevap içinde teşekkür ederim
hms Beggg Ben zeka kartı göstermeyin yazmadım. Suret olan şeyler dinimizde uygun değil. Biraz araştırın. Anlarsınız. Korkutmuyum ben sizi gece gece. İnanmıyo da olabilirsiniz. Sizin tercihiniz.