Beggg Merhaba kızlarr bebikomun yatağı dolabı geldi ben de haliyle dekor kısmına geçeyim dedim😅 yatağın yanı boş geldi biraz ve duvar kağıdı düşünüyorum alta iki tane bırakacağım aklımda biri daha baskın ama fikirlerinize talibimm yine de🤩 Bu köşe ve duvar kağıtları;
Beggg Minikmucizelere niye cinsiyet ayrımcılığı yapıyosun kız😅😅 çocuğum erkek bence ikisi de uygun gayet😅
minikmucizeemaak Beggg Bende odayı kurdum düzelttim dekor da kaldım, alttakini favoriledim bakalım düşünüyorum ama ya değiştirmek istersen çıkarması nasıl olacak diye düşünüyorum 😂
Minikmucizelere Beggg yok cinsiyet ayirdigimdan degil😅alttaki daha guzel ama sanki daha cok erkege gore gibi o yuzden normalde alttakini begendim ama
Beggg minikmucizeemaak videolarda takılıp çıkarılıyor ama deneyimlemeden emin bir şey de söyleyemem satıcıya sor istersen😅 ben en olmadı boyanır diye düşünüyorum 😅
minikmucizeemaak Beggg Yok takılıp çıksrılmıyor denendi arkadaşım tarafından 😂 Yanlış takımda düzeltmek istediler duvar soyuldu, sürekli de badana yaptıramam o daha büyük dert 😂 Bakalım iyice düşüneceğim sağlıkla kavuşalım
Beggg minikmucizeemaak o zaman takarken dikkat etmek lazım😅 bir iki sene dursa yeter sonra bir çözümüne bakarım😅
minikmucizeemaak Beggg Bende çerçeve vs düşünüyorum bakalım nasıl olacak 😂 Takması sıkıntı değil annem simetri hastası on numara yapar da güzel durmazsa çıkarma şansım yok o yüzden emin olamadım 😂 Ama alttaki çok güzel
Beggg minikmucizeemaak ben de tablo düşünüyordum normalde öyle de oyun odasına benzer gibi geldi😅 bakalım hakkımızda hayırlısı😅