Evrem990 Kızlar ekşimiş taze fasulye yedim çok acıkmiştım o an çok fark edemedim tam sonradan farkettim ekşimjşti 28 haftaligim bu arada yaklaşik 1 tabaga yakin bisey olurmu başına gelen varmı daha önce:(
Damla Evrem990 yeni yediysen istifra edebilirsen et çok bişey olacağını sanmıyorum ama en azından miktarı azalmış olur. İshal ve bulantı felan yapabilir
Evrem990 Belginylmz oyle yapiyorum canm doktorumda döndü şjmdi sorun olmaz dedi rahat ettim yinede su ve ayran içicem bol
Evrem990 Belginylmz anne gida zehirlenmesi yaşamadan bebek yaşamaz dimi yanu direkt bebege geçermi acaba annede bisey yokken
Belginylmz Evrem990 Allah’ın izniyle hicbirsey olmaz seninde midenin bozulması lazım bu yediğin et tawuk olsaydı doktora git derdim ama bunda birşey olmaz
Evrem990 Belginylmz ben iyiyim bende bisey yok cok sukur 4.5 saat geçti.benim merak ettigim şu belki sen bilirsin mesela anneye bisey olmadan bebege olurmu önce bana mı olmasi lazim demi anlatabildim umarim.yani anne zehirlenmeden anneye bisey olmadan bebege olurmu?
Belginylmz Evrem990 mesela senin çok ciddi gıda zehirlenmesi olması lazım yani istifra mide bulantısı fekan yasaman lazimki bebeğe geçmesi lazım sana bişi olmadıysa bebeğe olmaz
Evrem990 Belginylmz heh ondan emin olamadm sordum size once bana olmasi lazkmki bebege olsun dimi.benden geçicek sonuçta.bana olmdiysa bebegede olmaz mantiken.çok teşekkur ederim cnm
Mediha99 Evrem990 benim de o şekil oldu ama daha sonra midem bulandı kustum çıkardım ve ekşi ekşi kokuyordu
Mediha99 Evrem990 yok Allah’a şükür olmamıştı zaten kusunca atlatıyorsun ishal olursa kana karışıyor direkt