aslibsky Kasımın ilk haftası gibi inşallah doğum bekliyoruz kızlar. Bir şeyler almaya başladık tabi ama kıyafet olarak hangi aydan neler önerirsiniz tecrübeli anneler beni biraz aydınlatırsa sevinirimm 🥰
Aylanursu aslibsky benimde kasımın 10 ile 15 i arası gozukuyor doğumum battaniyesini hastane çıkışlarını tulum alt üst uzun kollu takımlar aldım birazını 0-3 ay aldım ama çoğunluk 3-6 ay alıyorum canım çok çabuk buyuyolar çünkü
Minik36_ Kasim ayi artik soguklara dogru gidiyor biz dun alisverise gittik kışlık sezon baslamis yazliklar cok azdi siz de artik kollu zibinlar kollu takimlar tercih edeceksinz mecburen kislik battaniyeler falan alirsinz…
Minik36_ aslibsky bir de biraz buyuk de olsa sorun degil zaten hastane cikislarinda da zibinlar var bence 3 ay ustu kollu olanlardan 6 7 tane alin tulum alirsaniz patiksiz olsun yoksa hemen kuculuyorlar 0 3 ay donemi cabuk geciyor
Tusse18 aslibsky canım ilk hamileliğim benimde inan öyle ne görüyorsam onu alıyorum bende acemiyim 🥹🥹 az mı gelir çok mu gelir hiç bilemiyorum ama genelde tulumları altları patiksiz alın diyorlar daha uzun kullanılıyormuş patikli olunca çabuk küçülüyormuş
Aylanursu aslibsky Yeterli canım bende 2 tane hastane çıkışı aldım 10 lu olanlardan bir tane de 5 li olandan aldım