Gamzegll Bebekler2-2 evet ara ara oldu bir şey yoktu ama yinede görün sen çünkü doktorum söylemişti kanamanın hiçbir türlüsü gebelikte normal olamaz diye
Gamzegll gamzecgr kuzum tam bu tarif ettiğin şeylerle 3-4 kez yatışım yapıldı 28-30-33-35 te doğurdum bende yalancı sancı sandım ama değilmiş hep durdurdular sancılarımı ama sen sıkı takip et sertleşme seni rahatsız ediyor mu ikiz olduğu için normal kabul edilmiyor çünkü yalancıda olsa ger sancı her kasılma rahimi yumuşatır
Nurrdmr15 Bebekler2-2 ne demek 🥰 sorun yine siz emin olun iyi olduklarından benim doktorum kırmızıya dönmedikçe korkma demsti bol bol istirahat demişti iğneyle kesildi hemen lekelenmem Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nurrdmr15 Gamzegll Allah bağışlasın 🥰 küveze girdilermi doğunca acaba şuan benimde biri 2400 diğeri 2200 ağrılarm şikayetlerim çoğaldı37 haftaya 5 eylüle gün verdi doktorum son 24 gün ama ben ogüne kadar gider miyim bilmiyorum
nglcktpz Bebekler2-2 35 haftalık olduk bizde çift yumurta ikizlerimle bir kız bir erkek bekliyoruz haftaya son randevum sanırım doktorumuz gün verecek. Son haftalar mide yanması ile cebelleşiyoruz 😅
KbrShn53 25+5 çift yumurta ikizi kızlarım olacak Rabbim nasip ederse. Benim danışmak istediğim şey göğsümden süt geliyor normal mi? Bana erkenmiş gibi geliyor. Daha ilk haftalarda su gibiydi şimdi şimdi beyaza döndü. Aynı şeyi yaşadınız mı?