bubuiledudu Goncayilmazz izmir medicalde ilk tüp bebeğimi pgt deneyecegiz kısmetse. 2 embriyom teste gitti sonuç gelsin saglikliysa Eylül transfer 🙏🏻🙏🏻 genetiks diye bir merkeze gitti pgt testim
Glcnapo Merhabalar ben yıllar önce yaptım tüp bebek ilk denememde de tutmuştu. Fakat 3. Ayımızı tamamlamadan karnımda öldü. Şimdi yıllar sonra kendiliğinden gebe kaldım henüz 11 haftalığım hayırlısı olsun inşallah.
EbruBoluKaya 3 tane negatif deneme sonra 4.deneme için doktor ve merkez değiştirdim sebepsizdi bizim. 4.denemede ngs genetik tarama yapıldı şükür 7.ayımıza giriyoruz. Bahceci Fulya’da yaptırdım ben
Goncayilmazz EbruBoluKaya sevindim hamile.olmanıza rabbim.sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
CaglaUmay EbruBoluKaya bende bahçeci fulyada yaptırdım aynı sizin gibi genetik test yapıldı bizde 7.ayimiza girdik ..muhtemelen aynı zamanlarda transfer olduk🌸 Ben 23 Şubat’ta transfer oldum. Mehmet reşit asoglu idi doktorumun adı. Siz hangi doktora gidiyordunuz ?
Denizi3535 bubuiledudu hayırlı olsun nekadar ücret ödediniz pgt ve tüp bebege bizde Medical gitmeyi düşünüyoruz 🙏
bubuiledudu Goncayilmazz funda gode doktorum. Hastane orayla anlaşmalı oldiu için oraya gitti sanırım.umarim iyi bir yerdir
Goncayilmazz Glcnapo genetik yani,embriyolar anne rahmine transfer edilmeden önce genetiğine bakılması işlemine deniyor
bubuiledudu Goncayilmazz Aysonunda ogrenicem demek ki geçtiğimiz pazartesi işleme koydular daha bir hafta olacak