nisamom_ 7ağustos yumurtlama 8 ağustos çatlama gördüm yumurtlamadan beri göğüslerim acıyor artık her ay test yapmaya alıştığım için duramıyorum🫣🫣 beyaz çizgimi o aslında ilk damlattığımda belirdi gibi ama bilemedim beyaz duruyor koruma çizgisi mi acaba ☹️😞
Feryyy nisamom_ erken gebelik değilmi o benimde 2 ağustos yumurtlama adete 5 kaldı normal gebelik silik ama coğu yalancı pozitifte olabilir demiş oyğzden bir kac gün daha beklemek sanki daha iyi bende sabredebilirsem artık
nisamom_ Aykem yakından bakıncada beyaz çizgi sanırım yok gibi canım bilemedim kanada erkendir 🥹 olsa kırmızı yada silik pembe olurdu 🫣
nisamom_ Feryyy erken gebelik testi ama benşm bata çok var canım daha 26 sıngösteriyor takvim 🥹 bende sabırsızım biraz sanki var gibi hissediyorum kestiremiyorum ama çizgi beyaz gibide bilmedim batı bekleyim daha çatlamanın üstünden 6 gün geçti çok erken 😞😞🥹
nisamom_ Violetaa yaaa hadi hayırlısı canım hiç belirtin varmı peki yada bu ay yumurtlama takip ettin mi 😊
Violetaa @nisamom_ yok canım takip etmedim 2 günde bi ilişki oldu sağ kaşığım ağrıyor göğüslerim şiş bilmiyorum artık 😅
nisamom_ Violetaa hadi hayırlısı canım😊 ben yumurtlama çatlama gördüm ama yinede aklımda hep acaba varmı bu ay diye belkide piskolojik belirtiler 😊😂 göğüslerim acıyor yumurtlamadan beri 🫣🫣