Ozoooo defneemom diş ateşi 38 geçmez eğer geçerse altta başka bir neden vardır huzursuzluğu da patlamış canım fazla sürmez soğuk bişeyler ver ağzına
Gunicka defneemom biz Bebek rahat Dis cikarsin diye Asure yapiyoruz ve faydasi oluyor,, bebeye rahatlik geliyo , mercimek patlar gibi bebeyin disi de patliyo . Azerbaycanda Adet boyle.. dis cikaran bebeye Asure yapilib 7 eve dagotiliyor sevabina
Gamze_yildirim defneemom bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama calgel jel alabilirsiniz baya bı rahatliyor bebek doktorunuza danışarak alın bence hem o da rahat sizde rahat olursunuz çok fazla huzursuz oluyorlar bu dönemde
cokkasmabeabi defneemom 38.5 üstü olursa lütfen müdahale edin ilaçla. Bağışıklık kazanmasın ateş düşürücüye
Yenianne7 defneemom Az kalmış annesi yakında rahatlar ☺️ Diş kaşıyıcıyı buzluğa koyup veriyordum ben bu sıcak havalarda çok rahatlatıyor, onun dışında yeşil soğan, kereviz sapı doğal ağrı kesici görevini görüyor 🌸
Yenianne7 defneemom Zaten verin derken yemesi için değil, kereviz sapı sert bir yapıya sahip ve onunla bir nevi oyalanıyor ve dişlerini kaşıyor, ben kızımda kullanmıştım doktorunuza danışıp siz de kullanabilirsiniz
cokkasmabeabi defneemom karanfil+zeytinyağı da dıs ağrılarında doğal ağrı kesici görevi görüyor. Ne kadar az ilaç verirseniz o kadar iyi olur diye yazdm aslinda, emiyorsa bol bol emzirin öyle de rahatlar 🌺
usenmedimyaptimbirvelet defneemom ayy yiyeceğimmm♥️🥲🥲 benimki 1.5 ayda rahatladı pertimiz çıktı 1 hafta dinlendik derken üst iki diş geliyor daha 6 aylık🥹