Seresozge Merhaba , nişan nasıl geliyor? 36 haftalık hamileyim azönce çamasırımda kırmızı bi leke gördüm ve bugün karnım çok ağrıyordu 🙄 bebek cok hareketli değil ama yinede hareket ediyor 2 saatte bir. Lekelenme şeklinde gelen var mı bir de bu haftalarda gelirse doğum mu olur yani🤦🏻♀️
Birsenvergili Bugün doktorumla konuştuk canım da karnım çok ağrıyordu bugün hatta kahverengi leke ardından sümüksü geldi doktoruma sordum kanama sancı olursa gel demişti gitmeni tavsiye ediyorum 🙏
Seresozge Birsenvergili bir damla kırmızı kan 🙄 aslında bu lekelenme 34. Haftamda da olmuştu sebebi yoktu doktor hersey normal demişti acaba onun gibi mi diyorum umarım nişan gibi birsey değildir ya. Nişan genelde sümüksü akıntı gibi oluyormuş ama leke seklinde olan var mı acaba
Birsenvergili Seresozge ben bugün dediğim gibi sordum doktoruma mesajımız da duruyor Bebek hareketlerini sordu ve sancımı bende herşey normal dedim kanama veya sancı olursa gel dedi karın ağrım var ama öldüm bittim gibi değil bence sen gitmelisin doktora canım