Beyzacengiz69 Kizlar 36 hafta oldum çift yumurta ikizlerim ama nefes alamıyorum yani nefesim öyle darlaniyor ki bunaliyorum sizde de oluyor mu ?
nglcktpz Beyzacengiz69 bende 35.haftamdayım çift yumurta ikizlerimle maalesef bu haftalar başladı nefes darlığı mide yanması az kaldı ama 🥰
Hilalgurce Beyzacengiz69 nabzını ölç kaç çıkacak bugün 200 çıktı benimki nefes alamadım ambulansla gittim serum verdiler duzeldim kendimi takipteyim son haftalardasin nabzın yükselirse gel dedi acildeki Dr önemli dedi Bugün resmen ölüyorum sandim
KbrShn53 Çift yumurta ikizi 25+4 teyim sıcaktan dolayı bende de çok oluyor nefes alamama durumu. Kaçıncı haftada alacaklar bebişleri? Bana 37 demişti doktorum artık bebişleriniz büyüdüğü için de oluyor olabilir nefes darlığı. 🤗
Beyzacengiz69 KbrShn53 bana da 38 e kadar bekleyelim dedi aksi bir durum olmazsa. Şimdiye kadar olmadı çok şükür bekliyoruz bakalım 😊
Beyzacengiz69 nglcktpz mide yanması bende de çok fazla rennie içiyorum ama o da kısa süreli iyi geliyor
nglcktpz Beyzacengiz69 gaviscon ve rennie anı kurtarma tamamen. Bide ikisi de makat gelişli tersler hayırlısı bakalım 🥰