kucukbebek tugbaoztturkk- Bzmde oyle 39+4 belirtisiz duruyoruz, Ilk Hamileligimde 40-5 gelmisti kizim, suyum gelmisti, ozamandanhic belirtim yoktu hastaneye gittigimizde 4cm aciklik vardi. Eger simdide gelmezse 41 de baslatacaklar dogumu
Momysumy tugbaoztturkk- 40+0 aksam üstü toplanıyor artk 3 gündür .. biraz ağrılarım okuyor hergun acaba diye tetikteym ama bananisin demiyor kıpır kıpır dım bunda yerimde durmadm qma gelesi yok😅 ilk im erkek tam 41+0 de olmuştu
tugbaoztturkk- hayalim35 Benım de öyle olacak korkarım ki 🥹 suni almak istemiyorum sezeryan mı suni mi yapıldı sizlere 🌸
hayalim35 tugbaoztturkk- iki çocuğum var ikisi de doktor başlattı ilki suni verildi ikincisi 41 haftayı doldurmuş rahmin olgunlaşmış fitil vercez tetikleyip senin kendi sancını başlatacak dedi öyle yaptı
Mutlulukkk hayalim35 fitili onlar mi verdi siz mi teklif ettiniz ? Veya hangi durumda suni sanci degil de fitil veriliyor?
hayalim35 yumamiii hayır tabiki tam aksine sinirden çok daha rahat fitil sadece senin ağrını başlatıyor yani sen yine kendi doğum sancını çekiyorsun fitil sadece başlatmak için yardımcı oluyor farkını da söyliyim ilki suniydi 24 saat sürdü ikincisi fitil 9 saat sürdü
hayalim35 Merve800 ilki diyemiydi bilgisiz olduğum için mi bilmiyorum suni zorluyor insanın kendi sancısı daha rahat
kucukbebek hayalim35 Kac Zamanda basliyo acaba agrilar, Bzmde 41 de baslaticak dediler gelmezse, tansiyonum yukseliyo cunki. Simdi39+4 haftaligiz simdi
hayalim35 kucukbebek taktıktan 1 saat snra hafif başladı bnm ama normal adet olacakmışım gibi 5-6 saat snra asıl ağrılar başladı açılma çok hızlı değildi yani bazıları daha çabuk açılıyor ve daha kısa sürüyor
Mutlulukkk tugbaoztturkk- 40+5im sali gnu 41 oluyorum tam ve suni sanci verecekler sanirimm. Ama ben hic istemiyorum kendi sancim gelsin oyle olsun istiyorum ama yapacak bseyimde yok galiba 😔😔
tugbaoztturkk- Mutlulukkk umarım o vakte kadar kendi sancınız gelir 😓 Benım de en büyük telaşım suniye kalmak şuan doğal sancım gelse keşke
hayalim35 Mutlulukkk doktor verdi doktorun dediği rahim olgunlaştı ve ikinci doğum olduğu için fitil verecem dedi