Atabeymuhammd O gaz yapıcak şı gaz yapıcak diye kaynanaö onu yeme. Su içme şunu yapma diye darlıyor inanın sütüm varken sütüm gidiyo her dogumda resmen aç kalıyorum şerbet bile içirmediler gz yapar diye bana ne yemek yapıyım ne yiyim bi akıl verin
Gmz5560 Atabeymuhammd su niye içmiyormussun en çok anne sütünü arttıran şeyler günde en kötü 3 lt su içmen lazım
koalamiyim Atabeymuhammd her şeyden yiyin. Gaz yapacak şeylere kimyon ekleyip öyle yiyin. Kaynanayı sakın dinlemeyin. Benimki yeşillik bile yedirmedi salak gibi ben de onu dinledim sütüm uzun süre gelmedi. Ebelerle ve arkadaşlarımla konuşunca dank etti ve sütüm çoğaldı.
Goksu_argum_1 Atabeymuhammd benim doktorum herşeyi yiyebilirsin dedi kayinvalidemde herşeyden ye gaz falan önemseme bu sfer kırkı çıktıktan sonra yersen daha çok zorlanirsin şimdiden az az ye bebeğin alişşin ilerde zorlanma diyo
Yazmelegi_ Atabeymuhammd herseyi yiyorum bacım sende ye milleti dinleme şerbet iç kayısı hoşafı iç ye bol su iç
Hizligonzales Atabeymuhammd ilk 1 ay bakliyat turu haric herseyden yedim 1aydan sonra bakliyat yemeyede basladim asil yemedigin zaman en ufacik seyde bebek rahatsiz oluyor herseyden azar azar rahatsiz etmeyecek duzeyde yediginiz surece bebegin bunyeside alisiyor