Eru Hilalcikkk acikden idrar testi vermelisin enfeksiyon buyuk ihtimal gebelik varsa kontrol edip ilac vermeleri gerekiyor biran evvel
prematureanne02 Hilalcikkk Sakın ihmal etmeyin hemen önleminizi alın. Benimde olmuştu üç gün sonrasına randevu alabilmiştim ve o gün erken doğum yaptım sizi korkutmak istemem ama başka hiçbi neden yoktu doktorumda enfeksiyona bağlıyo erken doğumumu
Gul2769__ Hilalcikkk bende vardı canım mantar enfeksiyonu o doktoruna görüş fetil versin ben haftada bir kullandim cok şükür bitti
Gul2769__ Hilalcikkk canım eğer fetiller etki etmezse bana Zalain diye bir fitil verdi ben faydasını gördüm üç hafta kullandım iyi oldum
Gul2769__ ahsengl evet haftada bir verdi benim doktorum hamilelikten dolayı sanırım ama faydasını gördüm sizin gibi oluyordum bende yeşil uzayan normal koyu sari akıntı vardı ve bol bol su icmen gerek
Tinii_minii_mom Lavaboda gün içinde belki bir defa sarı akıntı gibi geliyor çok ıkınınca. Vajina mı idrar mı anlayamadım. Bir seferlik peçeteye azcık geliyor sonra sildiklerimde bir şey yok anlayamadım
Umrannobiii Hilalcikkk yaa benimde yeşil akıntım var ve su gibi inanılmaz akıyor ve pis kokuyor yarın sağlık ocagına gidicem enfeksiyon büyük ihtimal 35 haftalık oldum bugün inşallah erken dogum olmaz çünkü bebegim haftasına göre geride 2 damar oldugu için kordonunda büyük ihtimal yeterli beslenemiyor