Busra_bugraaa canım bence herkese yarayan şey farklı. Benm gebelik boyunca yediğim kaşarı sütü peyniri kimse yememiştir eminim. Zaten çokta severim bu üçlüyü. Pekmezdir cevizdir bunlarıda yedin. Yememe dikkat ettim ama gel gör ki 30. Haftaya kadar önden giden bebek 30 dan snra geriledi. Yani biraz zayıf. He doktorum sorun değil diyor ama yanş bazen ne yaprsan yap bebek alıcagı kadarını alıyor. 30 dan sonra birde genetik faktörler işin içine giriyor diye biliyorum yani bebeğin minyon olcaksa veya zayıf olucaksa dünyayıda yesen almıyor :) söylenenleri ye tabiki mutlaka ama kesin kilo alır diyede düşünme :) çünkü yediğin herşey sana kilo olarak geri dönüyor o yüzden dozunda yemeye devam et o alıcagını alır zaten :) benim görümcem ne dikkat etti ne bu söylediklerimi yedi. Yumurta peynir süt kaşar pekmez vs hiçbirini sevmez. Yemedide. Maşallah 4 e yakın dogurdu. Bende yedimde yedim bana kilo oldu :) o yüzden sen düzenli beslenmeye herşeyden abartmadan yemeye devam et gerisi bebeğine kalmış :))