Gelecekte_anne Kızlar çatlama iğnesi olalı 13 gün aşılama olalı 11 inci gün belirtir yok hafif göğüs ağrısı o kadar dün test yaptım negatif gibi idi ama sanki beli belirsiz de çizgi var gibiydi sizce bugün tekrarlıyım mı? Ben gibi olan var mı
balevlatlarim3535 Gelecekte_anne bence tekrarlamayin. Günü gelince direk kan testi verin. İdrar testinde çıkmazsa bosuna moraliniz bozulur ama kandan daha hızlı sonuç alınır. Miralinizi yuksek tutmaya düşünmemeye çalışın.
Hizligonzales Gelecekte_anne 14.gun gidip direk kan verin bence en kesin cozum o evde testle ugrasmayin zaten doktorunuzda 2gun arayla kan vermenizi isteyecek artis varmi yokmu diye
Zeynep_2304 Gelecekte_anne Bende aşılama sonucu şuan 22 haftalık hamileyim bence evde test yapıp kendinizi strese katmayın. Ben aşılamadan 12 gün sonra gidip direk kan vermiştim ve o şekilde öğrenmiştim 😍
Filiz-kkn04 Gelecekte_anne bence bekle adetin olmazsa o zaman yap ben aşılama olalı 14 gün oldu çatlama ignesi olalı 16 tedt yapmadım
balevlatlarim3535 Gelecekte_anne emin olun çok iyi anlıyorum. 1 ilaç tedavisi 2 aşılama ve en son tüp bebek yöntemi ile anne olabilmiş biri olarak tavsiyede bulundum size. Zor diye birşey yok herşey kafada bitiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Marsmelow Zeynep_2304 belirtiniz var mıydı ? Benim aşılama sonrası yoğun göğüs ağrım oldu şimdi 11. Gün dünden beri ağrım geçti. Arada regl olacakmış gibi ağrım oluyor. 😔
Marsmelow Gelecekte_anne sizinle aynı günlerdeyim. Aşılama sonrası 11. Gün. Umarım güzel haber alabiliriz. Benim umudum çok azaldı göğüs ağrım birden geçti çünkü. 😞
Gelecekte_anne Marsmelow aynen benim de canım ikinci aşılama bir de benim sonra tüp bebek geçmek istemiyorum
Zeynep_2304 Marsmelow belirti olarak yoğun akıntım vardı birde sürekli uyku hali onun dışında bi belirtim olmamıştı
Marsmelow Gelecekte_anne benim de 2. Umarım tüp bebeğe gerek olmaz. Bir yandan onu da araştırıyorum. Regl sancılarım da başladı çok gerildim son 2-3 gündür sivilce çıktı hep. Tam kafamı toparlamıştım bu aşılamanın bekleyişi yordu beni.
Gelecekte_anne Marsmelow evet kuzum ben bugün artmet gebelik yaptım ilk 5 dk silik çizgi vardı sonra bi anda negatifleşti
Marsmelow Gelecekte_anne ilk beş dakikada çıktıysa pozitif olabilir canım ya. Fotoğrafta belli oluyorsa bakalım burda da. Bende regl olmazsam Salı günü kan vereyim diyorum.