Papatyaaammm00 18 haftadayım bilindik bi markanın market sucuğundan sadece 3 dilim güzel pişmiş şekilde yedim kahvaltıda sonra öyle karşıma çıktı zararlı falan diye bişey olur mu ?
Gizmoo Papatyaaammm00 işlenmiş et sucuk salam sosis hamilelikte yasak. Ama 1 kere yedin diye de bişey olacağını sanmıyorum bida yemezsin
Nurr_22_22 Papatyaaammm00 kasap sucuğu daha iyi markettekilerin içinde ne olduğu belli değil hamileliğim.boyunca kasap sucuğu yedim şükür bişey de olmadı
mamyfat93 Papatyaaammm00 hamilelik boyunca ara ara yedim 🙈 endişelenme Rabbim korur 40. Hafta olmak üzereyim
Papatyaaammm00 gamzecgr İnşallah endişelendim okuyunca tüp bebek gebesiyim birde yarın da kontrolüm var bi danışırım doktoruma. Teşekkür ederim🙏🏼
tlhmrv Papatyaaammm00 daha bu sabah yedim ve ara arada sucuk sosis yiyorum iyi bi marka ve evde kendim güzelce pisirdikden sonra bişey olmaz korkma hergun hergun yenmiyod sonuçta 🙂
Papatyaaammm00 tlhmrv Her gün yemiyorum kuzum kokusu hoş geldi bende öyle 3 dilim yedim nefsimi köreltmek amaçlı mide yanmam oluyordu zaten ondan yemiyordum bugün öyle bi yiyim dedim sonra böyle zararlı falan diye görünce endişe ettim. Teşekkür ederim🙏🏼
Ciftannis Papatyaaammm00 bisey olmaz inşallah bende unutup 2 kere yedim 2. Gün bide pastırma yedim o an aklıma geldi malesef ama yapacak bisey yok. İlk gebeliğimde de unutup yemiştim bir iki kere.
Hizligonzales Papatyaaammm00 bisey olmaz korkmayin güvenilir marka oldugu surece bende surekli yiyorum 32.haftamdayim hergun yemediginiz surece arada sirada yenilen seyin zarari olmaz
aysenr9918 Papatyaaammm00 O kadar yemekten bir şey olmaz eskiden bu kadar dikkat ediliyor muydu çok şükür herkes doğurmuş 😅benim doktorum güvenilir bilindik bir kasaptan alıp yiyebilirsin demişti bende öyle yapıyorum canım çekerse o şekilde alıp yiyorum