1melekannesi3858 Kızlar aranızdan en ilk ben ayrılacam gibi bisey benim suyum geliyo sanırım ara ara sızma gibi alt tarafım afedersiniz, özür dileyerek söylüyorum vıcık vıcık yarın belkide alırlar beni @Ulvana @3Tospikannesi
selinbirincisezen 1melekannesi3858 37 hafta erken değil kuzum zaten normal doğum miadı 37-40 hafta arası. Yani inşallah zamanında gelsin tabi ki ama 37 de erken diyip insanları korkutmayın 😊🐣
1melekannesi3858 Youngmotherr yarın kontrolum var kuzu eşim yarın zaten gideceksin diyo bende gitmek istiyorum da
1melekannesi3858 Arzuuuum daha şuan kesin bisey yok normalde peçete koyuyordum onu çıkardım bakalım akşama kadar eğer ki iç camasrim islanirsa giderim kesin bugün yoksa beklerim
1melekannesi3858 Arzuuuum valla ben artık su sıcaklardan doğsun diye uğraşıyorum kızım.insallah beni yormadan bugün suyum gelir de hayırlısı ile kızıma kavuşuruz sağlıklı sihatli benim bacım 36 haftalık doğum yaptı benimki Bi gün var 37 olmasına pekte erken sayılmaz
1melekannesi3858 Youngmotherr canım net bisey yok ama daha kesin değil yani normalde peçete koyuyordum onu çıkardım bakalım.ic camsirim ıslanırsın giderim illa bugün
1melekannesi3858 selinbirincisezen kız valla 37 ye erken diyo bende şaşırdım valla ilk gebelik olduğundan anlamıyorum da suyum mu geliyo gelmiyormu bilmiyorum sürekli tuvaletim geliyo ayrıca stresten mi suyum geliyo ondan mı anlamadım.vallahi
3Tospikannesi 1melekannesi3858 git git için rahat eder en azından inşallah şudur ve sıkıntı da yoktur doğurursun 😁 hadi dualarım seninle ❤
1melekannesi3858 3Tospikannesi şimdi hemen değil de benim karnım assagiya düşecek gibi agriyo belimde agriyo
Ulvana 1melekannesi3858 inşallah sağlıkla gelsin ❤️😁 hemencecik bi avazda doğsun bende geceden ağrı var amma nç gelmiyi bebiş