Feryyy Osman_rana_ allah razı olsun vallahi birbirimize dua edelim bu böyle geçer anca 🤍 rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hayırla
Feryyy Osman_rana_ herşeyde vardır bir hayır öyle düşünmeyinn bende öyle diyodum hatta hepten olumsuz düşünğyordum
Osman_rana_ Feryyy acelem yok evet ister istemez üzülüyorsun ama çok şükür iki evladım var rahatım o yüzden
Osman_rana_ Olabilir benim kızımda eklem agrım çok oldu magnezyum takviyesi verdi. Sen sabah bi saglık ocağına git
Feryyy Osman_rana_ maşallah kızınızda var yani sizz cokk rahat olun hiç sıkmayın canınızı benim ilki düşük umudum bundan yana rabbim sağlıkla hayırla nasip eder inşallah dualarınızı bekliyorum
Feryyy Osman_rana_ ohoo 2 tane bide benim iki evladım olsa başka bişey istemezdim ya😂 cok şükür oyüzden siz salın gitsin gerçekten saldıkca zaten direkt olur
Feryyy Osman_rana_ maşallah nekadar güzel ben eşime söylesem mi bilemedim ya bugün gitsemmi sağlık ocağına yoksa yarınmı gideyim
Osman_rana_ Onlarda yaşım küçüktü şimdi 3.yü ondan istiyoruz küçüktük bişey anlamadık bunda tadınj çıkaralım dedik nasip olursa (19 22 şimdi nasip olursa 28yaşında tekrar anne olucam)
Feryyy Osman_rana_ aaaa 28 mi maşallah cidden yaşınız kücükmüş 10 yasında deyince beklemiyordum ben şok oldumm suan🥰
Feryyy Osman_rana_ bende 25 yaşındayım 3 senelik evliyim rabbim bu sefer inşallah yüzümüzü güldürür sağlıkla gelir inşallah allahım
Feryyy Osman_rana_ gario olan şu evde bi tane daha erken gebelik vardı dedim dur yapim şimdi yaptım silik dahi çıkmadı bilindik marka değildi bu diğeri prodoctor du bu frelly diye bişi acaba testmi bozuk
Osman_rana_ Feryyy evet küçük evlenınce boyumuz kadar çocuk oluyor 😀Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Feryyy Feryyy bak baya tek cizgi ilk bunu yapsaydım demek hamile değilim diyip iş yapıcaktım evi temizleme niyetim vardı dedim bekliyim duruma göre
kelebekimm Feryyy bende şimdi yaptın 2 tane test ilk yaptığım da bişey yok 2 yaptığımda çok hafif silik var. Bende anlamadım valla. Aynı test markası erken gebelik testi bide. 3 günüm var. Kanda çıkmış senin darısı isteyenlere inşallah