Myasminn Feryyy Benimde aynen böyle çıkmıştı, iki gün sonra kan verince kan değerim 28.4 olarak görünmüştü. 3 haftalıkken öğrenmişim tahmini olarak ☺️ Bence iki gün sonra bir test daha yapın ya da direkt gidip kan verin.
Feryyy Daha adet günüme var ama içim rahat etmedi yaptım az önce silik cıktı canlı görebiliyorum fotoda da bira gözüküyor ihtimal varmı dersiniz
Yesimakkoc Feryyy hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir hamilesin erken yaptığın için silik çıkmış direk kan ven sağlık ocağında 🥰
Feryyy Zeyzey055 acıkcası dün aksam bi huylandım yaptım bundan cok daha silikti flaşla görünüyordu sadece bugün de sabah deniyim ilk idrarla dedim böyle cıktı sizde görebiliyorsunuz değilmi psikolojik olarak göemüyorum dur inşallaj ahshshsh
Feryyy Zeyzey055 erkej gebelik testi alsamda bundan daha etkili olmazmı sizce suan kan acilde ne dicem değişik buradaki insanlar
Feryyy Osman_rana_ aşırı bel ağrım var ama benim adet öncesi hep olur belirtilerim yoğun yaşarım yani onlardan tek farkı bu sefer cok bel ağrım var oda onla alakalımı bilemem ümitlenip üzülmekte istemyiorum ya negatifse diye ilk buraya atmak istedim
Feryyy Allahın unuttuğu yere atamamız cıktı karamandayım hastane konusunda berbat biryer erken gebelik testi alsam o daha belirti verirmi ilk bebeğim sağlıksız gebelik oldu 1 sene gecti üzerinden umarım sağlıklı bir gebelik olur allaaaahım isteyen herkese hepşmize nasip et
Osman_rana_ Feryyy benimde bi kaç gündür kasıklarda adet sancısı var normalde agrım olmaz birde beyaz kremsi akıntı var ama pskolojik mi acaba diyorum agrılarım
Feryyy Osman_rana_ Ay hepimizin insallah Allahım yani okadar içten tüm cocuk isteyen ama kavuşamayan herkese dua ediyorum ki anlatamam
Zeyzey055 Feryyy gebelik için kan vericem dicen saglik ocağına varsa oraya da gidebilirsin kuzum yani ben net bir şekil de çizgiyi görüyorum erken gebelikte de çıkar zaten diye düşünüyorum varsa… sen bilirsin yine de
Ebru-29 Feryyy ilaç kullanıyorum şüphelendim test yaptım kan vermek istiyorum acil ilaçları bırakmak için de kan ver. Gebelik görünüyor testte
Feryyy Osman_rana_ ya işte onlara kanmak heveslenmek istemiyorum bende cünkü hep oluyor asla anlayamıyorum sadece suan adetin ilk günü keskin bir bel ağrısı olur ya o oluyor okadar ama zaten gebelikle adet ağrıları aynı oluyor ben aynı yaşamıştım sağlıksız gebeliğimdede oyüzden anlayamıyorum
Feryyy Osman_rana_ ilki düşük oldu 1 sene önce sağlıksız dendi kalbi durdu ikiz gebelikti 8 haftaya kadar benimleydiler
Feryyy Zeyzey055 eşimede söylemek istemiyorum kendim bi şansımı denicem şuan bundan görünüyorsa kanda garanti cıkar heralde değilmi bide burda şeyi cok görüyorum böyle benim gibi olup kanda negatif oluyor
Feryyy Myasminn ozaman bekliyeyimm değilmi zaten adete 5 gün var burda adeti yakın olanlarla bekleyelim sonra adet olmazsam yine gidip kanla sonuclandırırız inşallah