e_blue_sky_a yarın sabah yine test vericem içim rahat etsin en azından Salı da zaten muayene için çağırdı test sonucumu da götürüp göstericem daha bi netlik kazansın çok stres oldum düzensiz artış görünce ama sonra yükseldi çok şükür doktor da artık test yapma muayene için gel deyince biraz olsun rahatladım emin olmasaydı testi tekrar et diye söylerdi herhalde ne bilim ya bizim tüp bebek bu ikinci denememiz peş peşe yaptık mart ayında başladı sürecim ilkinde sonuç öğrenme günümde negatif geldi sonucum maalesef bi çöküş yaşadık o yüzden çok hassaslaştım bu konuda bişey olma korkusu çok yüksek hissediyorum normal olarak zor süreç hala iğne kullanıyorum mesela 10.haftaya kadar da kullanıcam kendim yapıyorum göbek bölgeme yanında hap ta kullanıyorum zor gerçekten pozitif haber almakla bitmiyor işte uzun süre diken üzerinde oluyoruz maalesef o yüzden merak ettim hani böyle bişey yaşayıp sonrasında sağlıkla ilerleyen gebelik yaşayan oldu mu diye neyse zaten doktor Salı günü söyler teşekkürler yine de herkese