FatmaDkmts Busrasayin basta bende oyleydim canım ama kendimi zorla alistirdim yinede sen bilirsin tabiki kaçınci haftadasin sen
deniz2812 Zehraanuurrr gün içinde etkisini görüyo musunuz ya ben gece 2 tane içiyorum sabah bide Decavit kullanıyorum onu içince mide bulantım başlıyo öldürüyo beni 19 oldum aynı
Zehraanuurrr deniz2812 ben sabah bi tane içiyorum ertesi gün sabaha kadar midem bulanmıyor tekrar. Decavit de yatmadan önce içiyorum gece ayaklarımın yanması acıması faln geçti daha rahat uyuyorum decaviti gece içtiğim için. Şu an 35 haftadayım ben
Zehraanuurrr deniz2812 decavit günde bir olarak kullanıyorum ben o yüzden gece daha rahat uyumak için gece içiyorum
deniz2812 Zehraanuurrr aaa etkisi oluyor mu doktorum sabah tok iç dediği için öyle içiyorum ben sabah zaten çok iştahsız oluyorum zar zor bişeyler yiyip bide decavit alınca bütün gün zehir
Ao526- Busrasayin Ben doğumdan bir gün önce ye kadar içtim 😂 20. Hafta civarı bırakmayı denedim ama bünyem dağıldı 😂 sonra full devam ettim
Zehraanuurrr deniz2812 bana aç karına iç dedi prilamı bende aç içiyorum o yüzden yemek yiyene kadar midem oturmuş oluyo decaviti de geve içtiğim için hiçbir sorun olmuyo